nehéz időszak

2021.10.27. 09:22

Drámai vallomás: Horváth Éva elmondta, hogy van vírusos kisbabája

Megbetegedett Horváth Éva néhány hetes kisfia, Alex.

Forrás: Bors

Vírusfertőzés támadta meg Horváth Éva augusztus végén született kisfiát, Alexet. Az immár kétgyermekes édesanya elárulta: nagyobbik fia, a 4 éves Kristóf nemrég betegen tért haza az óvodából, amiről kiderült, hogy valamiféle vírus okozta. Először Éva fülét támadta meg a betegség, majd a kis Alex is a megfázás tüneteit produkálta.

Éva Instagram-oldalán törte meg a csendet, és elárulta, hogy vannak azóta.

Mint mondja, antibiotikumos kezelést javasoltak néhány hetes gyermekének, ám ezt ő szerette volna elkerülni, ezért kitartott amellett, hogy anyatejes babáját kigyógyítja a megbetegedésből.

" data-instgrm-version="14">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nagyon kemény időszak volt. Éjszaka többször keltünk, porszívóztam az orrát, cicikézésnél többször visszajött neki a tej, mert elkezdett köhögni, tüsszögni, de még mindig kitartottam. Úgy néz ki, hogy meglett ennek az eredménye – mondta sztorijában Éva, hozzátéve:

Most már azt kell hogy mondjam, hogy tök jól van, hála az égnek!

A műsorvezető bízik benne, hogy több vírus már nem megy haza az oviból.

Mesterire fejlesztette tudását

Éva helyzetjelentésében arról is beszámolt, hogy kisbabája ápolása során szépen hozzászokott az éjszakai ébredésekhez, sőt, az egyik babaápolási eszközzel már profin bánik.

Orrszívózásban most már „genius” vagyok!

– tette hozzá a gyönyörű anyuka a Bors cikke szerint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!