Bulvár-celeb

2021.05.18. 17:34

Ijesztő hangfelvételek szivárogtak ki: Fekete Dávid az életével fizetett volna, ha kiszáll?

Újabb bizonyítékot találtak Fekete Dávid ellen, kemény párbeszéd hangzott el.

Fekete Dávid, a Megasztár negyedik szériájában lett ezüstérmes

Forrás: FEM3

Fotó: RMLAPi304

Az életét félthette, ezért nem mert kiszállni az üzletelésből Fekete Dávid. Több károsultja szerint olyan üzletekbe keveredhetett, amikből nem volt visszaút.

Most egy újabb hangfelvétel szivárgott ki, amelyben az egykori megasztáros beszél a milliókról és a fenyegetésről, amitől félt.

A rendőrségre az egyik károsult, Varga Jenő adta le ezt a bizonyítékot, ami segítheti a nyomozást. A feljelentést is megtette a férfi, de a kálvária úgy tűnik, tovább folytatódik.

„Dáviddal nem beszéltem másfél hónapja... Akkor volt az utolsó ígérgetése” – kezdte a Tényeknek Varga Jenő a Ripost szemléje szerint.

Mint ismeretes, több károsult is állította, hogy Fekete egy bűnszervezet tagja lehet, akik autókkal üzletelnek. Az újabb bizonyítékon hallatszik, hogy az énekes és három férfi erről a szervezetről beszél.

Továbbá a károsultak úgy vélik, hogy az énekes mindig azoknak az embereknek törlesztette az adósságát, akiktől félt.

„De megöl, vagy mi? Fenyeget, hogy megöl?” – kérdezték az énekest, aki elmondta, hogy nem egészen így, de hasonló módon zsarolták őt.

A teljes párbeszédet a videóra kattintva hallgathatod meg!

 

Az énekes jelenleg letartóztatásban várja sorsa jobbra fordulását, jóllehet, erre kevés az esély. Azzal gyanúsítják, hogy több mint százmillió forintos tartozást felhalmozó sikkasztást és csalást követett el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!