durva részletek

2021.07.30. 17:56

Hugh Hefner exe kitálalt: pokoli időszakot élt át a Playboy-villában

Hugh Hefner egykori nyuszija fiatalon került be a Playboy-villa bűvkörébe, ahol idővel teljesen tönkrement az önbizalma, és lelki válságba került.

Playboy Magazine publisher Hugh Hefner (C) poses with playmates Holly Madison (L) and Bridget Marquardt (R), 12 june 2007 during a photocall at the 47th Monte Carlo Television Festival in Monaco. AFP PHOTO VALERY HACHE (Photo by VALERY HACHE / AFP)

Forrás: VALERY HACHE / AFP

Fotó: AFP

Holly Madison pokoli időszakként emlékszik a Playboy-villában eltöltött évekre. Hugh Hefner exe 2001-ben, huszonegy évesen került a többi Playboy-nyuszi bűvkörébe, ahol az állandó cicaharcok miatt komoly testképzavar alakult ki nála.

 

Jóllehet, a ma 41 éves modell álomalakkal rendelkezett, ő úgy érezte, rémesen el van hízva, és senki szeretetére nem méltó.

Mindezt most, sok év elteltével, immáron édesanyaként vallotta be a TikTok-oldalán – írja a Daily Star alapján a Ripost.

Holly a vallomásával edukálni szeretné a fiatalokat, hogy ne küzdjenek olyan testképzavarral, mint ő, akinek a folyamatos fogyókúrából és önmarcangolásból állt az élete.

„A testképzavar megakadályozott abban, hogy boldog legyek, hogy élvezzem az életet. Azt gondoltam, hatalmasak a combjaim, de most már látom, hogy ez nevetséges” – vallotta be a modell.

Borítókép: Hugh Hefner és a nyuszik 2007-ben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!