szépség vagy szörnyeteg?

2017.08.31. 16:06

Így néz ki Britney Spears smink nélkül

Instagramjára töltötte fel a képet, most őt gúnyolja a fél világ: legalább az előző napi szemfestéket lemoshatta volna. Sőt, van olyan kommentelő, aki szerint úgy néz ki, mintha ötvenéves lenne.

Britney Spears zűrös magánélete és dühkitörései egy időben bőven elég témát szolgáltattak a világsajtónak, nem beszélve a lesifotósokról, akik akkoriban egy-egy képért annyit kaszáltak, hogy egy évig is eléltek belőle, mint hal a vízben.

Spears kisasszony mostanában már nem borzolja a kedélyeket azzal, hogy kopaszra nyírja a fejét, vagy esernyővel támad fotósra – mint azt korábban tényleg megtette -, helyette edz kifulladásig.

Az alakja kifogástalan, a haja is rég visszanőtt, de ezt a képet elnézve, vélhetően sokan azt mondják: jobb lett volna, ha nem is posztolja, vagy legalább mosta volna le az előző napi szemfestéket. Sőt, volt olyan kommentelő, aki azt írta, úgy néz ki, mintha ötvenéves lenne, de sokan dicsérik is.

Íme a fotó. Önök szerint jól néz ki?

„Amikor nem rakom össze magamat, és nem kell sminkelnem valamilyen show miatt, így nézek ki. Ez az én reggeli, kávézós, itthoni külsőm. Persze csak, ha nem nézitek a szempillaspirál-nyomokat.”

írta a kép alá az énekesnő, aki azért pazarul is tud kinézni:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!