Bulvár-celeb

2021.06.17. 20:50

Alica a világ legszexibb sportolónője, mellbedobással még ott lehet a tokiói olimpián is

Alica minden erejével azért küzd, hogy az utolsó pillanatban összehozza a kvalifikációhoz szükséges időeredményt. Nem (csak) a külsejével akar hódítani.

Forrás: Instagram / alicasmd

Mióta egy bulvárportál a világ legszexibb sportolónőjének választotta, Alica Schmidtet kettős cél vezérli. A hirtelen jött hírnevét pénzre váltva, dögös fotókkal és videókkal gyarapítja a már 1,7 milliós rajongótáborát, ugyanakkor küzd is az ellen, hogy beskatulyázzák a „dögös, de a sportban sikertelen” kategóriába. Utóbbit szolgálná, ha a 22 éves német középtávfutónőnek sikerülne kivívnia a részvétel jogát a tokiói olimpián.

Erre Alicának csak a 4x400 méteres váltó tagjaként lehet esélye. A kvalifikáció hajrájában, a német bajnokság előtt csak súlyosbodó allergiája hátráltatja.

„Amikor futás közben nem kapsz levegőt, az maga a tragédia. De nem adom föl, az olimpiához javítanom kell az 52,72 másodperces egyéni rekordomon. Remélhetőleg a hétvégi, regensburgi versenyen tudok rajta faragni. Tudom, mi rejlik még bennem, és erre a szezonra szuperkeményen edzettem. Izgatottan várom, és hiszek abban, hogy jó eredményt tudok elérni”

– mondta bizakodva Alica Schmidt a Ripost cikke szerint.

Alica Schmidt olimpia nélkül egy gyerekkori álmáról lenne kénytelen lemondani.

Ugyanakkor tudja, hogy van még ideje bizonyítani – a rajongóinak, a kritikusainak és saját magának is.

„Persze tudom, hogy fiatal vagyok még, lesz időm ezt valóra váltani akár Tokió után is. Szóval nem hagyom, hogy ez terhet jelentsen számomra”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!