hamarosan

2021.07.06. 15:05

Kap még egy őszi frissítést a Windows 10

Feltehetően ez hozza majd el az új áruházat a rendszerre.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Idén ősszel a Microsoft messze legnagyobb attrakciója a Windows 11 kiadása lesz, azonban a vállalat csendben megerősítette, hogy a Windows 10 sincs még teljesen elfelejtve, érkezik majd belőle az év vége tájékán egy újabb, 21H2 kódnévre hallgató főverzió – írja az Origo.

Ennek az újdonságairól egyelőre nem volt hajlandó beszélni a vállalat, azonban komoly szenzációkra alapvetően nem érdemes számítani: a feltételezések szerint elsősorban a rengeteg számítógépet menedzselő rendszergazdák számára hozhat majd pár funkciót, plusz elérhetővé teheti a Windows 11-ben debütált új Microsoft Áruház programboltot az operációs rendszeren.

Továbbra sem tisztázott, hogy Windows 10 használata esetén androidos alkalmazások telepíthetőek lesznek-e a megújult áruházból, de nem érdemes erre számítani, a Microsoft valószínűleg meg kívánja tartani a Windows 11 előnyének a mobilappok futtatásának lehetőségét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!