Kifizethető áron

2022.06.23. 09:51

Magyarországon a Huawei eddigi legvékonyabb okoskarkötője

A Huawei Band 7 nagy kijelzővel és továbbfejlesztett egészségügyi funkciókkal rendelkezik: a nap 24 órájában támogatja az egészséges életmódot.

A rendkívül kompakt szerkezet és az üvegszállal megerősített polimer váz révén a Band 7 mindössze 9,99 mm vastagságú, ezzel a gyártó jelenlegi legvékonyabb egészségkövető okoseszköze. Könnyű, csuklóhoz tökéletesen illeszkedő íves kialakításáank és a mindössze 16 g-os, szíj nélküli súlyának köszönhetően egyedülálló, komfortos viselési élményt nyújt. A Band 7-et 64,88%-os képernyő-test arányú, 194 x 368 felbontású FullView AMOLED, 2,5D minőségű hajlított üvegből készült színes kijelzővel szerelték fel, amely az ultravékony keretezésnek köszönhetően nagy látómezőt biztosít.

Professzionális egészségfigyelési funkciókkal rendelkezik, segítségével 

nyomon követhető az alvás, a véroxigénszint, a stressz szint, a menstruációs ciklus és a szívritmus. 

A Huawei TruSleep technológiája az alvás megzavarása nélkül elemzi az alvás minőségét, illetve segít az alvászavarok hat típusának (elalvás nehézsége, felszínes alvás, éjszakai ébredések, korai ébredés, és szabálytalan alvásmintázat) megállapításában.

A Trurelax funkció a stressz szintjét figyeli, és figyelmezteti a felhasználót a stressz-levezetés szükségességére. Emellett lehetővé teszi a 24 órás intelligens stressz-monitorozást, valamint igény szerint figyelmeztetést is küld a felhasználónak. Továbbfejlesztett Truseen 4.0 pulzusmérő technológiával is felszerelték, amely folyamatosan és pontosan követi a felhasználó pulzusát.

Az egészségfigyelő funkciók mellett a Band 7 úgynevezett „Egészséges élet lóhere” kiegészítő funkciójával további személyre szabott egészségmenedzsmentet is biztosít. Az előzetesen beállított céloknak megfelelően a felhasználók 

rendszeres ösztönző emlékeztetőket kaphatnak, például a napi vízbevitellel, a gyógyszerszedéssel, az időben történő lefekvéssel, a testmozgás mennyiségével kapcsolatban. 

Ha a felhasználók nap végéig teljesítik az összes egészségügyi feladatot, a zöld lóhere, vagyis a Shamrock kivirágzik, így ösztönözve az egészséges szokások kialakítására.

A készülék összesen 96 edzésmódot kínál, beleértve többek között a futást, a kerékpározást, az úszást, az ugrókötelezést és a görkorcsolyázást. A gyártó saját tehcnológiája, a TruSport algoritmussal méri a futók minden egyes edzés utáni indexét. Az edzések értékelése és a további javaslatok – figyelembe véve a szervezet maximális oxigénfelvevő képességét (VO2 max szint), a fáradtsági szintet és az edzésterhelést – az edzés intenzitásától, valamint típusától függően változnak.

A futóképességi index (RAI – Running Ability Index) a sportolók állóképességi szintjének és futástechnikai hatékonyságának mérésére használható. A rendszer kiszámítja a futóteljesítményt a korábbi pulzusszám, tempó és más többdimenziós adatok alapján. A futóképességi index mérésével pontosan besorolja a futók aktuális edzettségi-állóképességi szintjét, lehetővé téve a fejlődés vizuális megjelenítését.

Az okoskarkötő további funkciói közé tartozik a zenevezérlés, a távoli felvételkészítés, emlékeztetők (szöveges üzenetek, e-mailek, közösségi alkalmazások), időjáráskövetés, ébresztőóra, stopperóra, időzítő, zseblámpa, telefonkereső, valamint a gyors válasz lehetősége. A Band 7 átlagos használat mellett a készülék 14 napig bírja egy töltéssel.

A Band 7 grafit fekete, terepzöld és nebula pink színekben érthető el, ára 22.990 forint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!