E-sport sebességgel

2019.05.23. 11:40

Dupla képernyős gaming laptopokkal állt elő a HP

Az OMEN és Pavilion készüléket a Gaming Fesztiválon mutatták be.

Iparági információk szerint a játékosok 82 százaléka vált üzeneteket a telefonján játék közben, 61 százalék hallgat zenét, 49 százalék pedig a játékkal kapcsolatos élő közvetítést, videót vagy weboldalt néz.

A HP ezért egy eddig sosem látott

másodlagos képernyőt épített az OMEN X 2S laptopokba.

A könnyen használható, 6 colos, 1080p felbontású érintőképernyőn a játékosok kommunikálhatnak barátaikkal a WeChat vagy WhatsApp alkalmazásokon keresztül, böngészhetik a Spotify kínálatát, nézhetnek Twitch vagy YouTube videókat, vagy használhatják a kijelzőt az OMEN Command Center kezelésére is.

Valós idejű tükrözést nyújt

A világ első dupla képernyős laptopjával könnyedén kezelhető egyszerre több feladat, amelyek között egyedi gyorsbillentyűkkel válthatnak a felhasználók.

Nincs többé szükség az egyes ablakok közti váltogatásra ahhoz, hogy a felhasználók játék közben elindítsanak egy how-to videót, megtalálják a legjobb zenét egy MMO-ban való farmoláshoz, esetleg figyelni tudják a Twitch chat-et vagy a Discordot.

A készülék valós idejű képernyő tükrözésre is képes, amellyel a főképernyő egy része, például egy autóversenypálya térképe, megjeleníthető a másodlagos kijelzőn, így könnyebb a figyelem összpontosítása, a fej mozgása pedig függőleges helyett vízszintes irányú.

Játék az e-sportok sebességével

Az OMEN 15 és OMEN 17 laptopok legújabb verziói a kisebb méret, alacsonyabb hőmérséklet és nagyobb teljesítmény jegyében születtek. Az új gépek 20 és 18 százalékkal vékonyabbak az előző verzióknál, így 20, illetve 27 mm-es vastagsággal rendelkeznek.

Minhárom laptop tartalmazza az OMEN Tempest korszerű hőtechnikai megoldását, amely egy 12V-s ventilátoron alapul. A fejlett technológia háromoldali szellőzést biztosít, így teszi lehetővé az ötirányú légáramlást, ezzel mindent extra-hűvösen tartva.

A kijelzők kihasználják a legmodernebb platformokban megtalálható maximális FPS előnyeit, továbbá az otthoni és professzionális e-sport rendszerekben használt erőteljes kialakítást.

Borítókép: HP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!