Magyar startupoknak

2020.03.09. 15:04

Egymillió dolláros lehetőség a Start it @K&H inkubátorba jelentkezőknek

Magyarország vezető, iparágfüggetlen nagyvállalati inkubátorprogramja első és egyedüli hazai szereplőként lépett be a Global Accelerator Network (GAN) közösségébe.

Forrás: Shutterstock

A világszerte több mint 100 inkubátort és akcelerátort tömörítő nemzetközi szervezet a globális kapcsolatrendszer mellett 1 millió dollár értékű digitális szolgáltatáscsomagot nyújt a Start it @K&H-ban fejlődő innovatív csapatoknak. Az ötlet megvalósításának és nemzetközi továbbfejlesztésének lehetősége

minden hazai, legalább 2 fős startup előtt nyitva áll,

mivel a jelenleg harmincnál is több csapatot mentoráló inkubátorprogramba ismét lehet jelentkezni.

A startupok olyan induló innovatív mikrovállalatok, amelyek nagy növekedési potenciállal rendelkeznek és elsődleges céljuk a nemzetközi piacon megjelenés. Számukra perdöntő lehet a közösségi jellegű működés, mint például a szakmai konferenciákon és eseményeken való részvétel, a tudásmegosztás vagy az együttműködés más inkubátorokkal és akcelerátorprogramokkal, melyek rövidebb időszakra vonatkozó, intenzív programot kínálnak.

Megfelelő kapcsolatok nélkül azonban nehéz ezekhez a lehetőségekhez hozzájutni, így rendkívül fontos a helyi szereplők és nemzetközi szervezetek támogatása. Ennek elérésében segít a jelenleg 33 hazai startup vállalkozást fejlesztő Start it @K&H inkubátorprogram, amely első és egyedüli hazai szereplőként csatlakozott a Global Accelerator Network (GAN) közösségéhez.

A GAN nemzetközi hálózata globális hozzáférést biztosít a startupoknak a nemzetközi fejlődéshez szükséges kapcsolati és pénzügyi tőkéhez, mindemellett

egymillió dollár értékű digitális szolgáltatáscsomaggal segíti őket.

Ez a segítség számos területen igénybe vehető: a felhőszolgáltatástól kezdve a marketingkampányokon keresztül egészen az online dizájn- és toborzásig.

Függetlenül attól, hogy hol született meg az ötlet és hányan dolgoznak annak megvalósításán, a GAN közössége lehetővé teszi az induló vállalkozások számára, hogy nemzetközi méretűre bővítsék üzletüket. A nemzetközi összefogásnak köszönhetően a GAN startupjainak 85%-a vált eredményessé az üzleti életben, míg a magyarországi – és a nemzetközi – átlag körülbelül 10%-ra tehető.

A globális együttműködés által biztosított lehetőségek most minden hazai startup előtt nyitva állnak, hiszen a Start it @K&H program – amely Magyarország vezető nagyvállalati startup inkubátora – újabb jelentkezési hullámot indít. Az innovatív, legalább ötletfázisban lévő, nagy fejlődési potenciállal rendelkező, minimum 2 fős csapatok jelentkezését itt várják március 25-ig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!