Mint egy távcső

2020.02.14. 06:00

Íme, az első fotók az új Samsung százszoros nagyításáról

Kissé ugyan savanyú a szőlő a koreai gyártó új zászlóshajóinak magas ára miatt, de a kamera technológiája kétségkívül nagyot lépett előre.

Forrás: Shutterstock

 

A Galaxy S20 Space Zoom ultranagyítás technológiája a Hibrid optikai zoom és Szuper Felbontású, mesterséges intelligencia alapú zoom kombinációját használja. A Galaxy S20 és Galaxy S20+ harmincszoros zoommal érkezik,

a Galaxy S20 Ultra forradalmi hajlított lencséi pedig elhozzák a százszoros Space Zoom ultranagyítás technológiát.

Mesterséges intelligencia alapú képfeldolgozással csökkenti a készülék a minőségromlást zoomoláskor.

A felhasználók akkor is meghökkentően közel kerülhetnek a fotó témájához, ha valójában távol vannak, amint látható például Xeetechcare videóján.

Mint írtuk Új Samsung csúcsmobil: vágyak a földön, árak az égben – és a videókon is látható – a tele az optikai és a digitális zoom együttes használatával ugyan százszoros nagyításig eljut, de a digitális hibrid technikától nem igazán lehet műalkotásokra számítani.

Azok mindenképpen jól járnak, akik át akarnak kukucskálni öt szomszéddal odébb levő kert részleteibe, vagy a túlparton elterülő város részleteibe.

Versenyez egy távcsővel:

Aki technikailag is jó képeket akar készíteni, nyilván inkább támaszkodjon a tisztán optikai zoomra: a kamera a nona-binning technológiával kilenc pixel kombinációjából hoz létre egyet, így magas minőségű képet készít.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!