Barátságos áron

2021.03.04. 17:56

Íme, az új Redmi Note 10-es okostelefonok

Ár-érték arányban lesz igazán nagy dobás az új Redmi-család.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A Xiaomi bejelentette, hogy tovább bővíti középkategóriás okostelefonjai választékát a Redmi Note 10 Pro, a Redmi Note 10S, a Redmi Note 10 és a Redmi Note 10 5G készülékkel.

A beszélő neveket kapott, 108 MP-es „Hódító” és a 64 MP-es „Kalandor” kamerákkal, az Amoled „Felfedező” kijelzővel és az „Úttörő” 5G technológiával a Xiaomi a középkategóriában megszokott árakon nyújtózkodik a felső szegmens felé.

Redmi Note 10 Pro: 108 MP-es kamera, 120 Hz-es AMOLED kijelző

A Redmi Note 10 Pro 108 MP-es szenzora a 9 az 1-ben pixel-binning technológiával és a Dual Native ISO funkcióval kiegészülve kiváló képélességet, széles dinamikatartományt és utólagos fényképszerkesztési lehetőségeket kínál.

A Night mode 2.0 módot RAW RAW multiframe-algoritmus is támogatja, hogy jó képeket lehessen lőni akár rossz megvilágítás mellett is.

A készülék kínál professzionális és telemakró illetve time-lapse videókat. Friss kiadásának újdonságai a Redmi Note Photo Clones (fénykép-klónozás), a Video Clones (videóklónozás), a Dual Video (kettős videófelvétel), a Long Exposure modes (hosszú záridős mód), amelyektől a fotózás különösen szórakoztatóvá válik, az eredmények pedig a közösségi oldalakon is könnyűszerrel megoszthatók.

A telefonok hardverét is áttervezték, így „Arc” ujjlenyomat-olvasó került a készülékház oldalára, és 6,67 colos, 120 Hz frissítési rátával rendelkező AMOLED kijelzőt is kapott a telefon.

Ami a teljesítményt illeti, a Redmi Note 10 Pro jókora ugrást jelent a piac egyik legerősebb 4G processzorának, a Qualcomm® Snapdragon 732G-nek köszönhetően. Ez a konfiguráció kiválóan alkalmas a játékok és a stream-ek futtatására.

A nagy teljesítmény és az alacsony fogyasztás a kettős hangszórókkal együtt ideálissá teszi a készüléket menet közbeni zenehallgatásra, illetve böngészésre. Az 5020 mAh-es akkumulátor és a továbbfejlesztett 33 W-os gyorstöltő révén a töltéssel eltöltött idő a minimumra csökkenthető.

Redmi Note 10S és a Redmi Note 10

A két újdonságot 6.43 colos Amoled DotDisplay kijelzővel látták el. Ahogy a Redmi Note 10 Pro, ezek a telefonok is alapos ráncfelvarráson estek át, és szintén rendelkeznek “Arc” ujjlenyomat-olvasó szenzorral, 33 Wattos gyorstöltővel, 360 fokos, állítható fényérzékelővel, és megkapó hangminőséget nyújtó dual hangszóróval.

Mindkét telefon négy hátoldali kameráját kapott- A kamerarendszer egy csoportos felvételekhez alkalmas, 8 MP-es ultraszéles látószögű kamerából, a közelképek fotózására alkalmas 2 MP-es makrókamerából és egy 2 MP-es mélységérzékelőből áll, amely leginkább a portréfotózáskor csillogtatja a képességet.

Mindkét készülék rendelkezik Pro time-lapse funkcióval, amely a korábbi lassított felvételt, éjszakai módot és a normál time-lapse módot egészíti ki.

A Redmi Note 10S fontos újdonsága az erős MediaTek Helio G95, ami a játékok gyorsabb futtatásához, a nagyobb teljesítményhez és a jobb, akár 900 MHz-t is elérő processzor-órajelhez járul hozzá. A Redmi Note 10 okostelefont a gyors, normál használatra tervezett, vadonatúj Qualcomm® Snapdragon 678 processzorral látták el.

Redmi Note 10 5G: 5G-képes telefon elérhető áron

A Xiaomi készüléke lesz a piacon az egyik legmegfizethetőbb 5G-képes telefon, amelyben a 7nm-e gyártástechnológiával előállított MediaTek Dimensity 700, a két 5G SIM és az integrált modem működik.

A 90 Hz-es, 6,5 colos AdaptiveSync DotDisplay kijelző mindig automatikusan az adott tartalomhoz igazítja a megjelenítést – a videóstreameknél 30 Hz-es frissítési sebességet alkalmaz, a közösségi média felületeinek böngészése közben azonban már 60 Hz-re vált, játék közben pedig 90 Hz-re emelkedik a frissítési ráta. Ez a garanciája az optimális akkumulátor-használatnak.

Megbízható működésű kamerarendszere egy 48 MP-es kamerából, egy 2 MP-es makró kamerából és egy 2 MP-es mélységérzékelőből áll, amivel könnyű jó fotókat készíteni. Ezek a tulajdonságai, valamint az 5000 Ah-s akkumulátor és a 18 wattos gyorstöltés teszik kellemes társsá a mindennapokban.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!