Black Friday tippek

2019.11.29. 06:00

Milyen olcsó kínaira érdemes lecsapni ezen a Fekete Pénteken?

A sok szempont közül egy kézenfekvő: külföldi áruházból azon termékek közül válogassunk, amelyek az árösszehasonlító oldalak átnézése után is lényegesen olcsóbbnak bizonyulnak, mint az itthoni boltokban. Mint ezek.

Fekete Pénteken túl gyakori a vevőcsalogató fogalmazás, mint abban az üzletben, amelyiknek a kirakatüvegébe gravírozták: a „Héten árleszállítás!”.

Hogy tényleg kedvezményes ár legyen az akciós, érdemes tehát először kicsit körülnézni a weben. A kuponkóddal még olcsóbban kapható kínai holmik között a Rendeljkínait tallózott.

Nem ez az első eset, hogy egy Xiaomi terméknél névtisztázással kell indítani a bemutatót. Becsapós tud lenni, de nem, nem egy almás AirPods-ot látunk, pedig még a neve is olyan, mint mikor a Nike-t átnevezik Mike-ra, a Converse All Stars-t meg Ball Starra…

Ettől eltekintve a tesztek szerint hibátlanul működik. A közelségérzékelős zeneelindítás és leállítás igazán remek, jobb lett az üzemidő az elődhöz képest és a kivitele is minőségi. Persze sokan úgy tartják, hogy egy ilyen semi-ear füles sose fog olyan jól szólni, mint az agybadugós változat. 20 000 forintba kerül a 42CBFURF kóddal, ami elsőre soknak hangzik, de harapott almával lényegesen többe fájna.

Az Amazfit GTR okosóra után azonnal érkezett a testvére, ami négyzet alakú kijelzőjével leginkább az AppleWatch-ra hajaz. 1,65 colos AMOLED kijelzőjén nyomon követhetőek sportolás közben is a legfontosabb adatok, edzés után pedig még több infót és grafikont lehet elemezni az appban.

Plakátokon gyakran 52 000 forintért hirdetik, Kínából rendelve viszont csak 39 000 forintba kerül a 41V6N1RP kóddal.

Ha nagyon jó fej a szomszéd, akkor várhatunk még a szerszámvásárlással, egyébként előbb-utóbb szükség lesz a háznál szerszámokra.

A Xiaomi 60 darabos szerszámkészlete 9000 forintba kerül a 41UIGXIQ kóddal.

A holmi szépsége a célszerűségében rejlik, hiszen jóval könnyebb egy madzag nélküli verziót előkapni a sarokból, mint átráncigálni szobákon, emeleteken és dimenziókon át a hagyományos modellt.

60 percig is bírja egy töltéssel, így kifulladásig lehet takarítani vele, s a három cserélhető fejjel biztos, hogy rendesen elvégzi a dolgát: GKBV9175 kuponkóddal 59 000 forintba kerül szállítási díjjal együtt, s mivel német raktárból érkezik, nem is kell rá sokat várni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!