Jó dobás

2020.10.23. 15:00

Pillanatok alatt adták el a OnePlus legújabb mobilját

Idén kicsit összezavarta a vevőit a kínai gyártó az új modellekkel, de úgy tűnik, nem tévedtek az összeállítással.

Forrás: Shutterstock

A OnePlus elkötelezett vevői idén is prémium minőségű okostelefonokkal és – sajnos – immáron a kategóriának megfelelő árakkal találkozhattak. A szokásos, ráncfelvarrott T változatuk azonban nem egy újabb csúcskészüléket hozott, hanem egy, a legdrágább és a középáras közé belőtt modellt.

Fotó: OnePlus

Többen megkérdőjelezték a OnePlus 8T modell létjogosultságát, azonban úgy tűnik, tényleg van igény arra, hogy ennyire gyakran szórjanak ki a gyártók kevés változtatással egy másik modellt. A OnePlus 8T iránt ugyanis hatalmas a kereslet.

A 65 wattos gyorstöltést támogató, Snapdragon 865 chippel szerelt mobil

egyetlen perc alatt 14,9 millió dollárnyi bevételt hozott a OnePlusnak, az első 10 percben pedig a 29,9 millió dollár is összejött az eladásból.

Erről a OnePlus a kínai adatok alapján, a Weibón adott hírt. Mint az Origo írja, Kínában a 8/128 és a 12/256 GB-os modellek 508 és 553 dollárnak megfelelő összegért vásárolhatóak meg. A becslések szerint 50 – 60 000 modellt adott el 10 perc alatt a OnePlus.

Az erős chip és gyors töltés mellett a készülék erőssége az UFS 3.1-es tárhely, a 48 megapixeles fő kamera, az 5G-támogatás, a jó üzemidő és a lapos kijelző, trendi dizájn.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!