Árversenyben

2019.08.24. 06:00

Prémium funkciókat is kapnak középkategóriás LG mobilok

Az új K50S és K40S okostelefonokat jobb kijelzővel, fejlettebb kamerákkal és nagyobb kapacitású akkumulátorokkal látták el.

Forrás: Shutterstock

Így a felhasználók anélkül juthatnak prémium kategóriás multimédia-élményhez, hogy ez az árcédulán nagyon meglátszana, ígéri a koreai óriásvállalat.

Ahogy ma már elvárhatónak számít, a csúcskategóriás G- és V-szériájához hasonlóan az LG K50S hátlapján is három kamera kapott helyet: a 13 MP-es, fázisérzékelő autofókusszal (PDAF) ellátott mellett megtalálható egy 5 MP-es szupernagylátószögű objektív és egy 2 MP-es, mélységérzékelő szenzorral kiegészített kamera is.

A mélységérzékelő szenzor lehetővé teszi a fotózott tárgy és a háttér tisztább elkülönítését, így

az elkészített portrék mélységélessége valósághűbb lesz.

Az LG K40S két hátlapi kamerát kapott: egy 5 MP-es szupernagylátószögű objektívet és egy 13 MP-es PDAF kamerát. Ezek az első szupernagylátószögű kamerával felszerelt K-szériás telefonok.

Az előlapi és hátlapi kamerák 13 millió pixeles felbontást kaptak mindkét típus esetében.

Méretes készülékek, nagy felbontású kijelzők

A kijelzők is a felsőkategóriás készülékekre jellemző paraméterekkel bírnak: a K50S egy 6,5 hüvelykes FullVision, a K40S pedig egy 6,1 hüvelykes HD+ képernyővel érkezik.

A vékony keret folytonosságát mindkét készülék esetében csupán egyetlen visszafogott előlapi kameranyílás töri meg.

A legújabb két K-szériás modell ellenáll a napi használat nehézségeinek is, hiszen megfelel az amerikai MIL-STD-810G katonai szabványnak.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!