Csak a zene

2019.09.08. 18:00

Száműzi a nem kívánt zajokat a zajszűrős fejhallgató

Januártól lesz elérhető a Sony új WI-1000XM2 nyakpántos fejhallgatója, ami megelőzi és kiszűri az összes környező hanghatást.

A fejhallgató stabilan illeszkedő szögletes kialakítása megakadályozza, hogy a környező hangok a fülbe jussanak, a Dual Noise Sensor technológia pedig megfogja a zajokat a Sony QN1 HD zajszűrő processzorral: ezzel pedig megnövekedett zajszűrési szintet eredményez.

Az Atmospheric Pressure Optimising (atmoszférikus nyomásoptimalizáló) funkció még egy repülőgép kabinjában keletkező zajokat is hatékonyan megszünteti, így a zajos repülés közben is minőségben és tisztaságban élvezhetők a kedvenc zenék, magasságtól függetlenül.

A WI-1000XM2 kis mérete ellenére a nyakpánt egy 9 mm-es dinamikus illesztőből és egy egyensúlyozott forgórésszel ellátott illesztőből álló HD Hybrid Driver rendszert tartalmaz, ami széles hangtartományt képes élethűen reprodukálni a mély basszusoktól a gyengéd magas frekvenciákig.

A beépített QN1 HD zajszűrő processzort 32 bites jelfeldolgozó algoritmussal, minőségi digitális-analóg konverterrel és hangerősítővel látták el. A Digital Sound Enhancement Engine HX technológia felskálázza az mp3 és hasonló kiterjesztésű tömörített zenei fájlokat, melyek így a tömörítetlen hangfájlok minőségét adják vissza.

Borítókép forrása: Sony

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!