Szó szerint ütős

2020.08.06. 06:00

Továbbfejlesztett hőkamerával érkezik az új strapatelefon

A Bullitt Group, a Cat phones partnere hivatalosan is bemutatta új csúcskészülékét, ami a jelenleg elérhető legjobb felbontású beépített FLIR Lepton hőkamerával jön.

Forrás: Shutterstock

A Cat S62 Pro már a gyártó harmadik hőkamerás telefonja, Flir Lepton 3,5 szenzorával és megújult MyFlir alkalmazásán keresztül biztosít kiváló hőképeket.

A hőkamera négyszer több hőérzékelő pixelt tartalmaz a korábbi verzióhoz képest.

A strapabíró okostelefon megfelel az IP68 és a Mil Spec 810H szabványoknak. Alapos teszteknek vetették alá, ezek során 1,8 méteres magasságból ejtették acél felületre több alkalommal, és tesztelték vízzel, porral, kosszal szemben. Kibírja az extrém hőmérséklet-ingadozást, és szappanos vagy fertőtlenítőszeres vízben tisztítható.

A Flir VividIR képfeldolgozó technológiája, a továbbfejlesztett MSX (Multi-Spectral Dynamic Imaging, a főkamera és a hőkamera közös képét alkalmazó technológia) részletgazdag képeket biztosít. Az MSX változó intenzitással jelenik meg, a kijelzőn kiemelve a látható körvonalakat, emellett

valós időben megtekinthető a Sony főkamera által érzékelt kép a hőkamera részleteivel.

Ezek a fejlesztések a korábbinál lényegesen jobb képminőséget és több részletet biztosítanak, így a hőfelvétel tárgya hatékonyabban vizsgálható.

Az új MyFlir Pro alkalmazás olyan, az adatok elemzését és összegzését segítő funkciókkal bővült, amelyek a professzionális, önálló hőkamerákra jellemzőek. Az alkalmazással többek között beállítható izotermikus riasztás és elemezhetőek a rögzített értékek. Az állandó hőmérséklet-figyeléshez egyedileg adható meg egy hőmérséklet-tartomány (20 C és +400 C fok között), és riasztást lehet kérni, ha a hőkép tárgya ebbe a tartományba esik.

Használható berendezések, munkagépek ellenőrzésekor, emelkedett testhőmérséklet kiszűrésére vagy éppenséggel kerti sütögetés közben.

A Cat S62 Pro 5,7 hüvelykes FHD+ (18x9) kijelzővel, 6 GB RAM-mal és 128 GB belső tárhellyel készült. Az Android Enterprise minősítésnek köszönhetően például a zero-touch módot (QR-kód alapú rendszerbeléptetés) is támogatja.

Magyarországon 239.990 forintos áron augusztus 20-tól lesz elérhető.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!