Ütős kütyü

2019.08.03. 06:00

Úgy fest, eltalálhatták az új táblagépet

Első látásra talán az a legvonzóbb a Samsung Tab S6-ban, hogy új S Pent, meg jó kamerákat kapott.

Az újratervezett S Pen, a Samsung egyedi eszköze eredetileg írásra és rajzolásra készült, de időközben sokoldalúan alkalmazott, kreatív vezérlőeszközzé lett.

A beépített BLE távirányító funkciók, beleértve a gesztus alapú S Pen Mozdulatokat, lehetővé teszik a felhasználóknak, hogy szelfiket és videókat készítsenek, multimédiás tartalmakat hozzanak létre és kezeljenek,

akkor is, mikor a tablet nincs is a kezükben.

Az S Pen vezeték nélküli töltője akár 10 órás működési időt biztosít az akkumulátornak, mindössze 10 perces töltési idővel.

Kreatívkodás Samsung-módra

A felhasználók könnyedén jegyzetelhetnek az S Pen segítségével. A Notes alkalmazásban a kézzel írt jegyzetek bármikor szöveggé alakíthatók, és egyetlen kattintással exportálhatók a Microsoft Wordbe.

Azoknak, akik egyszerre több feladatot végeznének, a Notes szabályozó funkciója kiváló társ lehet. Ezzel a felhasználók állíthatják az egyes alkalmazások áttetszőségét, így

akár videónézés közben is feljegyezhetik a gondolataikat, vagy rajzolhatnak

a képernyőre.

A készülék a Samsung DeX új és továbbfejlesztett változatával érkezik, amellyel a tablet kényelmesen használható akár asztali számítógép helyett is, így a felhasználók könnyedén végezhetnek egyszerre akár több feladatot az optimalizált képernyő elrendezésnek köszönhetően.

Egyébként csatlakoztatható hordozható billentyűzetes tokja dedikált DeX-gombbal rendelkezik a gyors hozzáférés érdekében.

Tabletek között ritka kamera

Ez a Samsung első, dupla kamerával felszerelt tabletje, amely ultraszéles látószögű kamerával érkezik.

A megújult kamera könnyű, 5,7 mm vékony vázba illeszkedik, így a készülék könnyedén hordozható

A 123 fokos látómezővel rendelkező úgynevezett Ultraszéles látószögű kamerát az emberi szem látómezője inspirálta, így a felhasználók az eseményeket és az eléjük táruló látványt pontosan úgy rögzíthetik, ahogyan látják azokat. A tablet Neurális Processzora (NPU) lehetővé teszi, hogy a továbbfejlesztett effektek segítségével professzionális fotókat készíthessenek.

Persze kijelzős ujjlenyomat-olvasóval jön

A Samsung a tabletek közül elsőként a Tab S6 készülékében mutatja be a kijelzőjébe épített ujjlenyomat-olvasót, amely remélhetően – a cég ígéretének megfelelően – minden eddiginél kényelmesebbé válik. Feloldásához elég két érintés a képernyőn, és a készülék máris használatra kész.

A kütyü lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy okos készülékeiket a SmartThings segítségével kezeljék. A Bixby segítségével a csatlakoztatott eszközök hangvezérléssel is könnyedén használhatók.

Nem csak munkára gondolták

A 10,5 colos Super AMOLED kijelző, valamint az AKG és a Dolby Atmos által biztosított négy darab hangszóró felel a szórakozásért.

Az erőteljes processzorral és mesterséges intelligencia alapú Game Booster funkcióval érkező Galaxy Tab S6 élethű játékélményt tesz lehetővé az optimalizált képkockaszámnak, képernyő késleltetésnek, töltési időnek, és további fejlesztéseknek köszönhetően.

A Samsung Discorddal való együttműködése lehetővé teszi, hogy a játékosok a Game Launcheren keresztül új élő chat funkcióhoz férjenek hozzá, hogy a csapattársaikkal közösen dolgozhassák ki a stratégiájukat.

A készülék Magyarországon augusztus második felétől lesz elérhető – a fáma szerint kétszázezer fölötti áron.

Borítóképünk illusztráció: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!