Harmony OS

2021.06.03. 06:00

Új okoskészülékeket mutatott be a Huawei

Okosórákat, vezeték nélküli fülhallgatókat, tableteket, digitális ceruzát és monitorokat is bemutatott a vállalat.

Forrás: Huawei

A készülékeken már a tegnap itt részletesen bemutatott HarmonyOS, a vállalat új operációs rendszere fut.

Debütált a Watch 3 okosóra, a MatePad Pro tablet, a következő generációs, aktív zajszűréses, vezeték nélküli fülhallgató, a Freebuds 4, az M-Pencil digitális okosceruza és két csúcskategóriás monitor, a MateView és a MateView GT.

Fotó: Huawei

A Huawei új zászlóshajó okosórája, a Watch 3 ívelt üveglappal és 316L rozsdamentes acélvázzal szerelt eszköz vadonatúj koronával érkezik, amely

érzékeli a különböző mértékű nyomást és érintésre haptikus visszajelzést ad.

A HarmonyOS-nek köszönhetően a Watch 3 készülékek zökkenőmentesen kapcsolhatók össze a Huawei okostelefonokkal. Az órákon mostantól a felhasználó már hívásokat indíthat és fogadhat, illetve zenét is hallgathat.

Mindehhez elegendő a telefonszámot és az adatokat megosztani egy okostelefonnal.

A Watch 3 órák profi fitnesz- és egészségfunkcióival akár százféle edzésmódot támogat. Legújabb funkcióként már a testhőmérsékletet és a vér glükózszintjét is méri. SOS funkciókkal rendelkezik és érzékeli, ha a felhasználó elesik, felkínálva a segélyhívást. Figyelmeztet továbbá a gyógyszer beszedésének idejére és a rendszeres folyadékbevitelre is.

A Watch 3 Pro okos üzemmódban akár öt napig, ultrahosszú üzemmódban pedig 21 napig bírja egy feltöltéssel, míg a Watch 3 okos üzemmódban három, ultrahosszúban pedig tizennégy napig működik.

Az új MatePad Pro tablet 12,6 hüvelykes OLED FullView kijelzővel és 90%-os kijelző-test aránnyal érkezik, ami

a piacon elérhető tabletek között jelenleg a legnagyobb.

A HarmonyOS adatkezelési- és feladatmegosztási képességeivel a készülék zökkenőmentesen képes együtt dolgozni okostelefonokkal és számítógépekkel, megduplázva a produktivitást és kreativitást, legyen az az irodában vagy akár otthon.

A MatePad Pro támogatja a Többkészülékes együttműködést (Multi-screen Collaboration) is a tablet és PC-k között: Tükrözés és Kiterjesztés üzemmódban a tablet rajztáblává és kijelzővé válik. A tabletekkel együtt mutatták be a vállalat digitális ceruzájának második generációját is: a Huawei M-Pencil nem csak az eszközök kezelésében segít, hanem

bármilyen beviteli mezőben lévő kézírást valós időben digitális szöveggé alakítja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!