18
Csak felnőtteknek A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot! Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.
Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves

Ismerjétek meg a Megyék Csatája League of Legends versenyének kommentátorait és műsorvezetőit

Öt kommentátorral és két műsorvezetővel találkozhattok a Megyék Csatája LoL közvetítésein.

Hamarosan megkezdődnek a Megyék Csatája – Országos E-sport Verseny League of Legends tornájának megyei döntői, amelyet már élőben követhettek a Megyék Csatája Twitch csatornán.

Az izgalmas mérkőzéseket a megyék legjobb csapatai garantálják, a szórakoztató és edukatív műsorért egy népes stáb felel, őket ismerhetitek meg közelebbről.

Balogh „Rka” Réka – műsorvezető

A Queens of the Game oszlopos tagja megkerülhetetlen szereplője Magyarország legnagyobb e-sport rendezvényeinek. Legközelebb hozzá a League of Legends áll, de nem retten meg a feladattól akkor sem, ha más játékból kell felkészülnie.

Huzsvári „Anniewhere” Patrik – műsorvezető

A keleti régió képviselője meglépte LoL-ban az 1000. szintet, elérte a Mester rangot Taktikus Csapatharcban, miközben mindig jut ideje arra, hogy kedvenc hősével, Annie-vel, megmutassa a gyanútlan ellenfélnek, hogy egy tüzes kislánytól igenis lehet rettegni.

Fontos „Arwyll” Dániel – akciókommentátor/elemző

A magyarországi League of Legends e-sport úttörője, aki már hosszú évek óta aktív tagja a Riot Games csapatának. Nem sok olyan ember van, aki nála jobban ismerné a LoL világát.

Riczy „noizR” Dániel – elemző

Több nemzetközi csapatban megfordult már edzőként, jelenleg az Illés Akadéma Spirit ötösét igazgatja a háttérből. Elképesztő szakmai tudása van, amelyet már a tiltási és választási fázisban megcsillogtat.

Mihály „Mentsvar” Zalán – akciókommentátor

Egy-egy pörgősebb csapatharcban képes elrappelni másodpercek alatt fél tucat karakter és képesség nevét, de akkor is lehet rá számítani, ha az elemzőasztalnál kell egy témát alaposabban kivesézni.

Koncz „Livius” Máté – akciókommentátor

A nagy visszatérő, aki akciókommentátorként letette már a névjegyét az asztalra jó pár évvel ezelőtt. A Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság első szezonja után újra itt van, hogy a Megyék Csatájában tolmácsolja az eseményeket.

Dienes „Loemifar” Valentin – elemző

Nem kell félteni, hogy megmondja a véleményét a játékosokról, mindig kritikusan szemléli a dolgokat. Mindenre van válasza, ami a közelmúltban történt, legyen az játékmenettel vagy e-sporttal kapcsolatos kérdés.

Természetesen az adások nem jöhetnének létre a megfelelő technikai csapat nélkül, rendezők és obsververek dolgoznak azon folyamatosan, hogy ne maradjatok le egyetlen fontosabb akcióról sem. A megyei döntők október 16-án, 18:00-kor indulnak, az utolsó összecsapás november 1-jén lesz.

Ne feledjétek, hogy folyamatosan regisztrálhattok a Megyék Csatája – Országos E-sport Verseny FIFA 21 tornájára. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon lehet, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

Hozzászólások

Közlekedés / 44 perce
Néhány belföldi és nemzetközi vonatot érint az óraátállítás
A vállalkozók életképes üzleti stratégiájához számos lehetőség társítható finanszírozási részről – hangzott el a fórumon (Fotók: Mártonfai Dénes)
Horrorfilm / 51 perce
Három újabb fesztiválra kapott meghívást a Post Mortem (videó)
Bergendy Péter új rendezésével hátborzongató utazásra hívja a nézőt.
Covid–19
A maszkviselés hatékony védekezési eszköz a világjárvánnyal szemben
Japán kutatók tanulmánya szerint az arcmaszkok egyaránt hatékonyak a vírus szétszórásának és belélegzésének visszaszorításában.
559942_3
koronavírus-járvány / 4 perce
Több mint 42 millióan fertőződtek meg a világban
A baltimore-i Johns Hopkins Egyetem adatai szerint a halálos áldozatok száma 1 143 495.