Hallgassa élőben!

MCS LoL – Több csapat is elbúcsúzott a továbbjutástól az ötödik forduló után

Gyors hibajavítások után vetették bele magukat a következő League of Legends fordulóba Magyarország legjobb megyei csapatai, ennek ellenére a választások terén nem a tankok ismételt előkerülése volt a fő attrakció.

A négy darab Bo2-es összecsapás után gyakorlatilag eldőlt, hogy melyik két csapat jut tovább a keleti régióból, miközben nyugaton a döntetlenek bonyolítják tovább a dolgokat. Ez történt az MCS LoL csoportköreinek ötödik fordulójában.

Hajdúsági Sárkányok vs. Jászsági Lovas Vitézek (1-1)

Első mérkőzésükön nem sok esélyt kaptak a hajdúságiak a jászságiaktól, még szokniuk kellett az új körülményeket, hiába egy érdekes Quinn választás az alsó ösvényre. Na, de a visszavágón megmutatták, hogy képesek igazán különleges választásokkal borsot törni az ellenfelük orra alá. Varázserőt építő Twitch támogatóval átgázoltak ellenfelükön, így egy ponttal nyitottak az ötödik fordulóban.

Hajdúsági Sárkányok vs. Borsodi Sólymok (1-1)

Ott folytatták a harmadik meccsükön, ahol a második abbahagyták. Nem kegyelmeztek a Sólymoknak, akik a vereséggel biztosan kikerültek a rájátszásért folytatott harcokból. Talán ez volt az, ami miatt sikerült meglepetést okozniuk a visszavágón, ugyanis megszerezték első győzelmüket a Megyék Csatájában, ami az első pontot is jelentette számukra.

Vas Megyei Struccok vs. Veszprémi Várvédők (2-0)

Nem volt egy súlycsoportban a két együttes, így az izgalmak is elmaradtak. Tökéletesen találta meg ellenfele gyengeségeit a Struccok ötöse, nem volt kérdés, hogy ezzel az eredménnyel gyakorlatilag eldőlt, hogy ott a helyük a rájátszásban.

Győri Ezüst Páncélosok vs. Zalai Íjászok (2-0)

A Struccok mellett a másik nagy esélyes, az Ezüst Páncélosok is felsorakoztak az ötödik fordulóban, azonban az ő dolguk jóval nehezebb volt. A Zalai Íjászoknál csere történt a dzsungelben, ami az első mérkőzésen egy Graves választásban csúcsosodott ki. A 26. percben úgy tűnt, hogy megfordíthatják az összecsapást, mivel nagy csapatharcot nyertek az Íjászok az alsó ösvényen, de utána kommunikációs problémák léptek fel, ami megpecsételte a sorsukat. A visszavágón szintén végig meccsben voltak, de egy rosszkor bevállalt 4v5-ös csapatharc után nem volt lehetőségük az egy pont bezsebelésére sem.

Vasárnap 13:30-tól folytatódnak a csoportkörök, kattintsatok a Megyék Csatája Twitch csatornájára, vagy látogassátok meg a megyekcsataja.hu-t, hogy ne maradjatok le az élő közvetítésről!

Hozzászólások

különleges jogrend / 4 perce
Rendkívüli felelősség a rendkívüli felhatalmazás
A vállalkozók életképes üzleti stratégiájához számos lehetőség társítható finanszírozási részről – hangzott el a fórumon (Fotók: Mártonfai Dénes)
Bartina túra / 22 perce
Foray Nándor
Negyvenkilenc túrázó már teljesítette valamelyik távot
A Bartina túra, a régió meghatározó téli túrája idén ünnepli a huszonkettedik születésnapját, amelyet az Ifjúsági Unió Szekszárd egyesület szervez.
Hazudott is
Börtönbe mehet a férfi, aki hamisította, hogy nem koronavírusos
Rács mögé kerülhet egy IT-szakértő Csehországban.
559942_3
sokkoló / 2 perce
Tragédia Bács-Kiskunban: egy egész osztály nézte végig a tornatanárnő halálát
Több mint húsz tanuló figyelte a monitort, a 17 éves diákok online órán vettek részt, amikor szörnyű, örökre az emlékeikbe vésődő pillanatok következtek.