Egyperces

2016.09.14. 09:50

Reggeli rémálom: pókot sütöttek a kekszbe

Ez nem valami egzotikus desszert, hanem megbocsáthatatlan gondatlanság.

BAMA

Ha van valami, amire az ember egy friss, meleg, ropogós keksz elfogyasztása közben nem akar gondolni, az a pók. Ezt mondani könnyű, kivitelezni nehéz, ha a sütiből egy nyolclábú teteme kacsint az emberre.

A reggeli rémálom a New York állami Lindenhurstben esett meg, ahol Eric Sowa vett egy doboz vaníliás kekszet kilenc éves lányának az Aldiban, aztán felbontás után megrökönyödve tapasztalta, hogy nemkívánatos proteintöbbletet sütöttek az egyik csemegébe.

Az áruház öt dolláros kártérítést ajánlott fel nekik, valamint megígérték, hogy a keksz gyártója nemsokára kapcsolatba lép velük. A kekszet szeptember 8-án vásárolták, a kapcsolatfelvétel azóta se történt meg

Sowa a chicagói ABC 7 tévécsatornához fordult, akik ráharaptak a sztorira:

— ABC 7 Chicago (@ABC7Chicago) ">2016. szeptember 13.

Mint olyan sokszor, most is a nyilvánosság volt a kulcs: az Aldi a sztori felhabzása óta közleményt juttatott el az ABC 7-nek, melyben sűrű bocsánatkérések közepette azt mondják, ez „egyedi eset” volt, és természetesen visszafizetik a teljes árat, az ügyet pedig kivizsgálják.

Ez mind szép és jó, de a pszichológusi kezelést ki fogja fizetni?

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!