nyakleves

2018.03.02. 18:02

Levessel öntötte le a másodedzőt a kosaras

Egy tányér levest öntött a másodedzőre, és ezért egy mérkőzésre eltiltotta klubja, a Cleveland Cavaliers J.R. Smith kosárlabdázót.

American basketball player J.R.Smith of NBA attends a press conference for 2017 Yao Foundation Charity Game in Hong Kong, China, 29 July 2017. A press conference for 2017 Yao Foundation Charity Game was held in Hong Kong, China, on Saturday (29 July 2017).

Forrás: AFP/Imaginechina

Fotó: Stringer

Az észak-amerikai bajnokság (NBA) legutóbbi, csütörtöki játéknapján Smith nem lépett pályára a vendég Philadelphia 76ers ellen. A vezetőedző, Tyronn Lue a találkozó előtt csak annyit árult el, hogy viselkedési problémák miatt hagyta ki a játékost. Később az ESPN kiderítette, hogy Smith a csütörtök délelőtti dobóedzést követően, a közös ebédhez készülődve egy tányér levest öntött Damon Jones másodedzőre.

Smith pénteken már újra edzésbe állhat, és ha a vezetőedző is úgy akarja, akkor pályára léphet szombaton a Denver Nuggets ellen.

A csütörtöki meccset a renitens játékos nélkül a Cleveland 108-97-re elveszítette.

Borítókép: J.R. Smith Hong Kongban 2017 nyarán.

AFP PHOTO / Imaginechina / Stringer

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!