Utcai üvöltözés

2020.12.25. 08:20

A rákos gyerekeket sem kíméli a BLM (videó)

Most a betegek számára indított karácsonyi adománygyűjtés ellen tiltakoztak a radikális aktivisták.

Forrás: Shutterstock

„A fekete gyerekek élete számít” – ilyen felkiáltásokkal rendeztek demonstrációt a Black Lives Matter (BLM) mozgalom aktivistái az amerikai Wiscounsinban a V4NA hírügynökség beszámolója szerint. Tiltakozásuk tárgya a rákos gyermekek megsegítéséért hirdetett karácsonyi adománygyűjtés volt.

We did it👏🏻🎄 We have officially surpassed the previous record raised at " target="_blank">@CandyCaneLaneWI and there’s still over a week to go! THANK YOU for your amazing generosity and for providing #hopeforkids!!🎗 https://t.co/XNP1LctJRz

— MACC Fund (@maccfund) " target="_blank">December 19, 2020

A Középnyugati Sportolók a Gyermekkori Rák Legyőzéséért (MACC) nevű alaptvány Wiscounsinban a Candy Cane Lanen tartott adománygyűjtést, amelyről később Twitterén be is számolt. Az akció elmondásuk szerint sikerrel zárult, és majdnem százezer eurónak megfelelő összeget tudtak összegyűjteni a beteg gyerekeknek.

— Lori Nickel (@LoriNickel) " target="_blank">December 19, 2020

Hogy mi indította a BLM aktivistákat az esemény megzavarására, azt nem lehet tudni, de táblákkal és üvöltözve vonultak fel az utcákon, felhívva a figyelmet arra, hogy a fekete gyerekek élete számít, ami hamar módosult a már megszokott jelszóra: „A fekete életek számítanak.”

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!