elnézést kértek tőle

2021.08.23. 19:37

Apró fémtárgyakat talált egy nő a pizzáján

A feltétek alatt csavarok és anyacsavarok bújtak meg.

Forrás: Shutterstock

Fotó: WAYHOME studio

Nagy-Britanniában valósággal halálra rémült a Domino's Pizza egy vásárlója, amikor életveszélyes apró tárgyakat, főként csavarokat talált pizzájában. A vállalat bocsánatot kért az érintettől, és megígérte, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy az eset ne fordulhasson elő még egyszer – írja az Origo.

Megdöbbentő tapasztalatról számolt be az a nő, aki nemrég ételt rendelt az angliai Lancashire megyében a Domino's Pizza egyik éttermétől. Elmondása szerint már a pizzájának felét megette, amikor felfedezte, hogy a feltétek alatt csavarok és anyacsavarok bújnak meg. A brit nő azonnal a vállalathoz fordult, ahol elnézést kértek tőle, és visszafizették a rendelés árát.

A nem mindennapi esetről, illetve az aprócska fémtárgyakról a pizzán, Twitter-bejegyzésekben terjedtek a fényképek:

A Domino's Pizza azóta nyilvánosan is bocsánatot kért az esetért, és azt ígérte, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy ne forduljon elő ehhez hasonló a jövőben.

A pizzás óriásvállalat közleményében megírta: „A Domino's-nál rendkívül komolyan vesszük az ügyfelek elégedettségét és biztonságát – az ilyen jellegű esetek rendkívül ritkák. Amint megkaptuk vásárlónk panaszát, elismerve hibánkat, azonnal vizsgálatot indítottunk annak érdekében, hogy tisztán lássuk, hogyan történhetett meg ez.”

A cég hozzátette, hogy emlékeztette dolgozóit az étel elkészítésének és ellenőrzésének helyes folyamataira, hogy a jövőben elkerülje a hasonló kellemetlenségeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!