Daniel Craig

2021.10.07. 10:09

A rezidens James Bond csillagot kapott a Hírességek sétányán (videó)

A James Bond szerepét utoljára eljátszó Daniel Craig brit színész csillagot kapott szerdán a hollywoodi Hírességek sétányán.

Los Angeles, 2021. október 7. Daniel Craig brit színész a nevét viselõ csillag avatási ünnepségén a Hollywoodi hírességek sétányán, Los Angelesben 2021. október 6-án. MTI/AP/Chris Pizzello

Forrás: MTI / AP

Fotó: Chris Pizzello

A Nincs idő meghalni című 007-es filmet a hétvégétől játsszák az amerikai mozikban. Craig ötödször alakította a brit titkos ügynököt a produkcióban, pályafutásából 15 évet ölelt fel az az időszak, amelyben a szerep a nevéhez fűződött.

Craig csillagát, amely a 2704. számot kapta, közvetlenül egy másik egykori Bond-színész, Roger Moore csillaga mellett, a Hollywood sugárút 7007. előtt avatták fel.

A ceremónián a Bond-filmek producerei, Barbara Broccoli és Michael G. Wilson mellett a Nincs idő meghalni gonoszát játszó Rami Malek is megjelent. Malek

az 53 éves Craiget klasszikus színészként, a régi iskola képviselőjeként méltatta.

A Nincs idő meghalni bemutatóját a pandémia miatt háromszor halasztották el. Brit és nemzetközi premierhétvégéjén azonban 121 millió dolláros (37 milliárd forintos) jegyeladással kezdte a forgalmazását.

Craig közben már leforgatta a Tőrbe ejtve című krimi folytatását, amelyben ismét detektívet alakít, márciustól pedig Macbethet játszik a Broadwayn.

Borítókép: Daniel Craig brit színész a nevét viselő csillag avatási ünnepségén a Hollywoodi hírességek sétányán, Los Angelesben, 2021. október 6-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!