Négy igen. Ez igen!

2022.06.24. 10:52

Magyar lány nyűgözte le a zsűrit a világhírű amerikai tehetségkutatóban (videó)

Magyarország többszörösen díjnyertes kutyatáncoltatója négy igent kapott az America's Got Talent válogatóján, ezzel simán továbbjutott a tehetségkutató műsorban.

Magyarország leghíresebb dog dancere, azaz kutyatáncoltatója, Bérczes Christine Elisabeth és Meredith nevű ausztrál juhászkutyája is megjelent az America's Got Talent idei évadában. A szépség és a szörnyeteg egyik részletét vitték a zsűri elé. 

Heidi Klum, Sofía Vergara és Howie Mandel pedig a közönséggel együtt állva tapsolta meg a produkciót. Heidi Klum szerint a sztori volt az, ami megkülönböztette Bérczes műsorát más kutyás előadásoktól, míg Sofía Vergara a boldogsággal táncoló Mereditht imádta.

A kutyám nagyon élvezte a show-t, a közönség pedig nem akarta elengedni őt: sorba állva várták, hogy megsimogathassák. Örülünk a sikernek, de számomra az az igazi elismerés, ha még többen megismerik, elismerik ezt a sportot, és kipróbálják a dog dancinget – mondta a Hollókőn élő kutyatenyésztő, aki nemcsak otthoni termében tart oktatást, de online is ad órákat, többek között Amerikában, Szlovéniában, Ausztriában élő gazdiknak és kutyáiknak.

Borítókép forrása: Positive Adamsky

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!