Focibaki

2018.06.05. 10:49

A chilei csatár kihagyta a helyzetet, amit a nagymamánk is belőtt volna (videó)

A világbajnokságra tartó szerb válogatott Chile legjobbjai ellen lépett pályára. Angelo Henriqueztől mindenesetre nem kellett tartaniuk.

Action photo during the match Veracruz vs Atlas, corresponding to Day 12 of the Closing Tournament 2018 of Liga BBVA Bancomer, at Luis Pirata Fuente Stadium. Foto de accion durante el partido Veracruz vs Atlas, Correspondiente a la Jornada 12 del Torneo Clausura 2018 de la Liga BBVA Bancomer, en el Estadio Luis Pirata FUente, en la foto: Angelo Henriquez 18/03/2018/MEXSPORT/Isabel.

A meccs nem volt túl izgalmas, mindössze három-három lövés találta el a kaput – számol be róla az Origo. A szerbeknek volt fontosabb a meccs, ám végül a hajrában a dél-amerikaiak Guillermo Maripan góljával megnyerték a mérkőzést. Az összecsapás azonban nem erről, sokkal inkább Angelo Henriquez hatalmas rontásáról marad emlékezetes. A chilei egy méterről egy méterről puskázott a kapu mellé.

Henriquez hatalmas tehetségként indult, 2012-ben Sir Alex Ferguson szerződtette a Manchester Unitedhoz, majd több kölcsönszereplés után úgy távozott, hogy egy tétmeccse sem volt a manchesterieknél. A Dinamo Zagráb csapatánál három szezont húzott le, majd 2017 végén a mexikói Atlashoz szerződött.

Borítókép: illusztráció. Forrás: AFP / Isabel / MexSport

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!