a vakon(d)szerelmes

2019.04.29. 11:27

Alagutat ásott, hogy a barátnője után kémkedjen, erre beszorult a lyukba

Egy 50 éves mexikói férfit kellett kimentenie a Puerto Penascó-i hatóságoknak abból az alagútból, amelyet azért ásott, hogy barátnője után kémkedjen, akitől erőszakos viselkedése miatt korábban eltiltotta a bíróság.

Forrás: Shutterstock

Fotó: merzzie

Az észak-mexikói Sonora állam főügyészi hivatala vasárnap hozta nyilvánosságra a furcsa esetet.

A férfi, akit családon belüli erőszak miatt eltiltottak attól, hogy batárnője közelébe menjen, alagutat ásott a nő háza alá, hogy figyelni tudja.

A nő, aki korábban 14 évig volt a férfi barátnője, és féltékenysége miatt szakított vele, a rendőröknek elmondta, hogy egy hete különös, kaparászó hangokat hallott a ház körül, de azt hitte, a macskák okozzák.

Amikor azonban hangosabb lett a zaj, alaposabban utánanézett, és rátalált korábbi partnerére, aki az alagútba szorult és nem tudott onnan kimászni.

Az ittas férfit a rendőrök mentették ki a föld alatti lyukból.

A hétvégén a nők elleni erőszak még egy tragédia miatt került reflektorfénybe Mexikóban: egy nőt a férje Jalisco államban, a kormányzó háza előtt ütött el és késelt halálra.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!