Bizarr autós üldözés

2020.05.02. 07:38

Egy Smartot kergettek a rendőrök az Egyesült Államokban (videó)

Az autó sofőrje úgy gondolta, végrehajtja a lehetetlent, és elmenekül a rendőrök elől.

Több száz lóerős autók és motorok, amelyekkel a leggyorsabb bűnözőket is utolérhetik, helikopterek, és kamerák mindenhol. Ki akarna így bevállalni egy autós üldözést? Egy Smart sofőrje megpróbálta! – írja az Autómotor.

A Fox News beszámolója szerint Phoenixben egy férfi egy bevásárlóközpont parkolójában akadt össze a rendőrökkel, és miután látta, hogy bajban van, menekülőre fogta. Csak épp azt felejtette el valószínűleg, hogy egy Smart ForTwo-val érkezett, így azzal is kell menekülnie.

Ennek ellenére meglepően hosszú ideig húzta, a rendőrök ugyanis nem tudták, hogy lehetne úgy megállítani az autót, hogy közben a sofőr is életben maradjon. Így egy ideig engedték, hogy meneküljön, csak az autókkal, motorokkal és helikopterekkel követtők őt. Végül, mikor a sofőr letért az autópályáról, egy finom koccanással állították meg, így lezárva a közel egyórás, bizarr „üldözést”.

Borítókép: kivágás a videóból

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!