Egyperces

2017.07.23. 21:06

Elhalmozták állásajánlatokkal a megbírságolt ötéves kislányt

Néhány napja azért kapták el, mert limonádét árult egy londoni fesztivál közönségének. Most ugyanerre kérték fel.

Tucatnyi felkérést kapott limonádé árulására az az ötéves brit kislány, akire a minap százötven fontos (51 ezer forintos) bírságot szabott ki a helyi önkormányzat, amiért egy londoni zenei fesztivál közönségének engedély nélkül adott el üdítőitalt – írta a BBC News.

A gyerek apja, Andre Spricer elmondta: hogy fesztiválok kérték fel kislányát arra, állítson fel limonádé-standokat, sőt Southwark kerület piaca is felajánlott neki egy helyet.

„Tucatnyi fesztivál, piac és vállalkozás ajánlott fel lehetőséget limonádéárulásra” – írta a család Twitter-üzenetében, amelyben megköszönték azt, hogy szerte a világból kaptak támogató üzeneteket.

A kislány két napja a kelet-londoni Mile Enden állította fel asztalkáját, hogy üdítőt áruljon a Lovebox Fesztiválra igyekvő közönségnek, ám a helyi önkormányzat emberei megbírságolták az engedély nélküli árusításért. Az önkormányzat szóvivője később visszavonta a bírságot, és bocsánatot kért apától és lányától.

 

Címkék#London

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!