Szolgálnak és védenek

2019.09.30. 13:21

Ismerje meg a legfurcsább magyar rendőrpárosokat

Tiszta Stan és Pan, nem?

Budapest, 2018. március 8. Közúti gépjármû-ellenõrzés Szentendrén 2018. március 8-án. A Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság Balesetmegelõzési Bizottsága és a Szentendrei Rendõrkapitányság közös szervezésében Nõnapi figyelem elnevezéssel tartott közúti ellenõrzést. MTI Fotó: Mohai Balázs

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

Kevés viccesebb és emberibb Instagram-oldal van jelenleg, mint a magyar rendőrségé, amin éppúgy lehet találni művészi lovas rendőrös fényképeket, mint kiképzés alatt lévő kölyökkutyákat – természetesen a sok-sok hasznos információ és bűnmegelőzési felhívás mellett – írja a Bors.

Az oldal most egy különleges sorozat miatt érdekes, a közzétett fotókon megdöbbentő rendőrpárosokat ismerhetünk meg.

Mint például Mártit és Balázst, akik között ránézésre egy méter(!) magasságkülönbség is lehet, ők mégis tökéletes párost alkotnak.

Vagy itt van Erika és Tamás, akik motoron teljesítenek szolgálatot.

Zala megyéből Tilla és Géza járőr jelentkezik, 40 centi magasságkülönbséggel.

Tolna megyében is akadnak ilyen különleges párosok, egyből kettő is. Azért csak jó lehet ilyen gigantikus férfiak mellett szolgálatot teljesíteni egész nap, nem?

Persze, nem csak egy férfi lehet jó magas, itt van például Adri járőr, aki társa, Attila fejére nőtt. S valószínűleg joggal pályázhatna a leghosszabb combú rendőrnő címére is...

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!