Játszani emberi dolog

2018.12.14. 10:24

Kalóznak álltak az M5 műsorvezetői

A játékos emberről (homo ludens), a játékelméletről és a játék különböző dimenzióiról szól a Multiverzum következő adása, melyben a házigazdáknak kalózos szabadulószobából kell kijutniuk.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Ihor Voronin

A játék gyakorlata, elmélete és különböző aspektusai mindig is végigkísérték az emberek életét. A játék szabadon választott tevékenység, amely alapvetően elképzelhetetlen partnerek nélkül. Épp ezért a Multiverzum című magazinműsor szombati adásában Sőregi Márk, a magazin egyik műsorvezetője Kecskés Lillával, az M5 Híradó ifjú műsorvezetőjével karöltve teszi próbára képességeit – áll az MTVA Sajtó Osztályának ismertetőjében.

A házigazdáknak egy óra áll rendelkezésére, hogy megfejtsék a rejtélyeket és kijussanak a kalózok szigetének szabadulószobájából.

A megmérettetés előtt Márk és Lilla vállalták, hogy ha nem sikerül a küldetésük, akkor macaront sütnek a szerkesztőségnek. Hogy sikerül-e megoldaniuk a kalózok szigetének rejtélyét és kijutnak-e a szabadulószobából, vagy macaronsütésre kerül sor, kiderül a Multiverzum december 15-i adásában, szombaton 15.45-től az M5 kulturális televízió műsorán.

Borítóképünk illusztráció. Forrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!