Szavazási eredmény

2021.10.28. 12:10

Legtöbben örülnek az őszi szünetnek, az együtt töltött időnek

Akinek már kifogyóban van az idei szabadságkerete, vagy nem tud most szabadságra menni, bizonyára nem könnyű megoldania gyermekei felügyeletét az őszi iskolaszünetben. Aki viszont meg tudta oldani, hogy csemetéivel töltse ezeket a napokat, a gyönyörű őszi időben nagyszerű programokat valósíthat meg velük.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Ebben segít a Kajla kampány, amely több mint 500 belföldi kirándulóhelyet – tanösvényeket, várakat, kastélyokat, állatkerteket stb. – ajánl a családok figyelmébe, amelyek meglátogatásával ráadásul Kajla-útlevelükbe pecséteket gyűjthetnek a gyerekek. Ráadásul a MÁV és a Volánbusz a tanszünetben ingyenes utazási lehetőség biztosításával segíti az eljutást ezekre a helyekre.

Hét eleji szavazásunkban azt firtattuk, hogyan telik olvasóinknak az iskolaszünet. Örömmel nyugtáztuk, hogy azok közül, akiket érint ez a kérdés, a többség – az érintetek közel kétharmada – örül az együtt töltött idő lehetőségének, és talán kirándulni is elmennek együtt.

[eweb-voting id="4136558"]

Csak az érintettek kisebb része válaszolt úgy, hogy alig várják már az iskola újraindulását. Kik lehetnek ők? Talán azok a diákok, akiknek már hiányoznak az osztálytársaik. Vagy azok a szülők, akiknek nem könnyű összehangolniuk munkájukat és gyermekeik szabadságát. Mindenesetre az utóbbiakat azzal vigasztaljuk, közeleg a háromnapos hétvége, így a temetők felkeresése mellett nekik is lehetőségük lesz arra, hogy gyermekükkel meglátogassanak egy-egy közeli kirándulóhelyet is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!