százados

2019.06.07. 15:24

Luxusajándékot kapott Dzsudzsák

Több­mil­liós ajándék járt a 100 vá­lo­ga­tott meccsért a lab­da­rú­gó­nak. Ma­gyar­or­szá­gon eddig csak két fo­cista érte el azt, amit a vá­lo­ga­tott je­len­legi csa­pat­ka­pi­tá­nya.

Budapest, 2019. március 24. A válogatottban 100. alkalommal szereplõ Dzsudzsák Balázs (b) elismerést vesz át Davor Sukertõl, a horvát labdarúgó-szövetség elnökétõl (j) és Csányi Sándortól, a magyar labdarúgó-szövetség elnökétõl a Magyarország - Horvátország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezõmérkõzés végén a Groupama Arénában 2019. március 24-én. A magyar válogatott 2-1-re gyõzött. MTI/Czagány Balázs

Forrás: MTI

Fotó: Czagány Balázs

Dzsudzsák Balázs a világbajnoki ezüstérmes horvátok legyőzésének alkalmával ünnepelt a nemzeti csapatban:

a márciusi Eb-selejtezőn 100. alkalommal ölthette magára a válogatott mezt.

Az al-Ittihad Kalba magyar légiósa 12 év alatt érte el a szép kerek számot. A válogatottságot soha nem mondta le, mindig rendelkezésre állt, jóban-rosszban vezére a csapatnak – írja a Ripost.

Még a legkínosabb vereségek esetén is elsőként állt a kamerák elé nyilatkozni.

Ezt díjazta most a Magyar Labdarúgó-szövetség, Csányi Sándor elnöktől egy emlékplakettet kapott a kapitány, s ajándékok között ott volt egy Rolex-karóra is.

Az extráktól függően 4-6 millió forint értékű, egyedi luxusdarab a svájci világcég idén piacra dobott, limitált gyártmánya, hatmillió forintos áron lehet megvenni.

Fotó: Ripost / Dzudzsák Instagram-oldala

Az ékszer tokja és szíja is acélból készült, emellett teljesen automata. A csapatkapitány a közösségi oldalán mutatta meg ajándékait, s köszönetet is mondott a szövetségnek.

A 100 válogatottságnál járó Dzsudzsák Balázs egyelőre – már nem sokáig – harmadik az örökranglistán. Az első helyen Király Gábor áll, a kapus 107 szereplés után köszönt el a csapattól. Azerbajdzsánban a középpályás az Aranycsapat legendáját, a 101-szeres válogatott Bozsik Józsefet éri utol.

Borítókép: A válogatottban 100. alkalommal szereplő Dzsudzsák Balázs elismerést vesz át Davor Sukertől, a horvát labdarúgó-szövetség elnökétől és Csányi Sándortól, a magyar labdarúgó-szövetség elnökétől a Magyarország – Horvátország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzés végén a Groupama Arénában 2019. március 24-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!