I’m Every Woman

2017.11.18. 22:06

Színpadra állítják Whitney Houston élettörténetét

Whitney – Queen of the Night címmel díjnyertes koncertshow érkezik Magyarországra a West End-ről, az esten Whitney Houston története elevenedik meg – hangzott el az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában.

Az élőzenével kísért produkcióban három évtized slágereit hallhatja a közönség a West End feltörekvő sztárja, Rebecca Frecleton előadásában. A koncerten olyan slágerek is elhangzanak mint az I Wanna Dance With Somebody, One Moment In Time, I'm Every Woman, My Love is Your Love, So Emotional Baby, Run to You, Saving All My Love és az I will Always Love You.

Tóth Gergely producer ismertetése szerint a 2012-ben elhunyt énekesnő egész élettörténetét átöleli a műsor. Elmondta, hogy a koncertshowhoz a brit producer, Paul Roberts sokáig kereste azt a sztárt, aki élethűen adja vissza mindazt, amit Whitney képviselt. Így rengeteg énekest hallgatott meg, míg végre felfedezett egy fiatal tehetséget, aki megfelelően alakítja a hatszoros Grammy-díjas amerikai énekesnőt.

Az előadást a főváros mellett Szegeden, Győrött, Békéscsabán és Székesfehérváron is láthatja a közönség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!