Életmód

2010.09.16. 08:22

Csányi Sándor játékfüggő

Rossz hír lehet ez kedvesének, vagy azoknak a hölgyeknek, akik erre a címre pályáznak. A macsó színész saját bevallása szerint ugyanis órákat képes egy videójátékkal eltölteni. Na, de akkor mikor jut ideje másra?

NANA.HU

„Csányi Sándor vagyok, 34 éves, játékfüggő" – tett vallomást különleges szenvedélyéről a sármos színész. Mi, hölgyek valószínűleg jobban örültünk volna valamilyen másféle szenvedélynek (például imád mosogatni, főzni, takarítani, vagy miegymás), de hát ez jutott. Mert minden férfiban lakik egy kisfiú…

Aggódni azért még nem kell: Csányi nem a „félkarúhoz” jár hódolni hóbortjának. Ő is, mint több ezer férfitársa, a játékkonzolok nagy híve, ám egy-egy videójátékkal órákat is képes eltölteni. Minderről a tegnaptól kapható és a világ legsikeresebbjének mondható videójátékának legújabb részének, a Halo: Reach-nek az „induló partiján” beszélt. A partin még e megjelenés előtt ki lehetett próbálni a szoftvert, ami előtt ülve – és sokszor a fejét fogva, vagy éppen szitkozódva egy-egy elrontott lövés vagy akadály miatt – a szemfüles riporterek megtalálták Csányi Sándort és Cseh Lacit is.


Mindketten beismerték, hogy nagy fanatikusok. „Csányi Sándor vagyok, 34 éves, játékfüggő" – hangzott a jól idézhető vallomás a színésztől, de Cseh Laci is elmondta, hogy ha éppen nem úszik vagy nem tanul, akkor bizony ő is a konzol előtt ül. Néha a barátnőjével együtt...

Nézd meg a galériát!>>

NANA.HU -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!