Életmód

2010.10.28. 10:07

4+1 ok, amiért a nők orgazmust színlelnek

A férfiak szerint a kapcsolat minőségét a szex milyensége határozza meg. Nem csoda hát, hogy fáradtabb pillanatainkban a béke megőrzésének érdekében olykor színleljük a gyönyört.

NANA.HU

Tudjuk, hogy a legtöbb férfi a tenyerünkből eszik, ha az ágyban megkapja, amit akar. Persze nem ez az egyetlen komponense egy jól működő párkapcsolatnak: a bizalom, az azonos hullámhossz vagy az érdeklődési körök egyezése is fontosak, de a férfiak döntő többségénél a párkapcsolat minőségét legalább hetven százalékban az határozza meg, hogy milyen a szex a kedvessel.

Az erősebbik nem táborából sokan nehezményezik, hogy a partnerük ritkán kívánja őket. A stressz, a gyerekek a munka és a család körüli teendők bizony jócskán csökkentik teljesítőképességünket, aktivitásunkat és az iránti vágyunkat, hogy szexbe akarjunk kezdeni! A legtöbb nő azonban tudja, hogy az igazit megtartani bizony majdhogynem csakis a jó szexszel lehet, tehát nem engedhet mindig a fáradtságnak. Így van, aki ahelyett, hogy folyton elutasítaná a kedves közeledését, egy-egy fárasztóbb nap után is enged az unszolásnak. A gondolatai azonban már rég nem ott járnak, ahol kellene: „Betettem az iskolatáskába a reggeli uzsonnát?” „Hánykor is lesz az a megbeszélés?” „Ötre oda kell érnem a gyerekért az uszodába!” Bizony előfordul tehát, hogy nem mindig tudunk a szexre koncentrálni, partnertől függetlenül. Így miért is büntetnénk őt azzal, hogy nem kapja meg az áhított visszaigazolást, hogy még mindig ővele élvezzük a világon a legjobban a szexet?

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!