Életmód

2010.10.09. 08:01

Időtlen szépség ősszel!

Idén nemcsak a ruhákban, hanem a smink- és hajtrendben is az hódít, ami klasszikus!

NANA.HU

Az idei ősz nagyobb változások hoz a divat területén, mint az utóbbi szezonok. A 80-as évek vonalvezetését felváltják a klasszikusabb szabások, a new look nőiessége tér vissza, a harsány színek után most inkább a hagyományosabban, télies tónusok hódítanak majd. A trendek átrendeződése természetesen a szépségápolást sem kerüli el, a smink és a manikűr területén is változásokra lehet számítani.

Hajtrendek

Korábban a frufru számított igazán divatnak, azonban idén ősszel-télen ez másképp lesz! A kurtítás helyett most az oldalra fésült haj számít igazán trendinek. A határozottan oldalra fésült frizura nagyon légies és könnyed tud lenni, érdemes kipróbálni akkor, ha mindig lófarokban hordod a hajad, mert nagyon fiatalos és kedves megjelenést tud eredményezni, ráadásul ezerféle módon fésülheted oldalra a hajad. Mindenképpen érdemes beszerezni egy hajpántot és idén nem kell szerénykedni, nyugodtan lehet egy feltűnőbb, vastag, akár latex hatású kiegészítőt használni, hiszen, mint ahogyan a kifutókon láthattuk, ez igazán látványos trend lehet idén!

Ugyanakkor olyan rég nem látott igazi klasszikus megoldások is visszatérhetnek, mint a Marcel-hullám, ami nagyon romantikus frizurát eredményez, a mindennapok nem kedveznek egy ilyen időigényes forma megteremtéséhez, de ünnepi alkalmakkor érdemes próbálkozni vele, hiszen talán ez a frizura mutatja a leginkább, hogy a 60-as évek visszatértek, megfelelő ruhával kombinálva csodálatos hatást kelthetsz vele.
Büszkén dúsíts!

Az ősz sminktrendjei közül mindenki találhat a saját ízlésének igazán megfelelőt, ugyanakkor érdemes észben tartani, hogy a divat már nagyon régen kedvezett ennyire, annak, hogy végre megmutasd az igazán nőies oldalad. Éppen ezért a nagy divatházak arra biztatnak, hogy igenis hangsúlyozd az arcodon azt, ami a leginkább nőies. Legyen szó a szempilládról, a hajad, sőt idén akár a szemöldöködről, a jelszó: dúsíts! Korábban szinte mindent elkövettek, hogy a szemöldök minél vékonyabb legyen, most azonban újra bebizonyosodhat, hogy még szexibb is lehet a tekinteted attól, ha kihangsúlyozod a szemöldököd!

Finom sokkolás

A neonszínű körömlakkokat most egy időre elteheted, helyette viszont divat lesz minden vöröses, szürkés, vagy éppen barnás árnyalat. Semmiképpen sem a pasztelles árnyalatok, hanem határozott mélyebb tónusú színek. Ezek egyszerre visszafogottak, de mindeközben drámai hatást is eredményezhetnek. Ha már a drámai hatásnál tartunk, akkor érdemes megjegyezni, hogy a fekete szemhéjszínező most az egyik legjobb befektetés, rengeteg módon használhatod, idén akár egy látványos, sötét hangulatú sminket is készíthetsz vele. A rúzsból pedig nyugodtan használhatsz csillámosat, ami egy szolid sminkkel valóbban sokkoló és szexi hatást eredményezhet.

NANA.HU -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!