jótékonyság

2020.12.11. 10:34

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat hátrányos helyzetű gyerekeket ajándékoz meg

Az ajándékozás lebonyolítását a szolgálat végzi el.

Budapest, 2019. december 14. Gyerekek nézik az Országgyûlés és a Nemzetközi Gyermekmentõ Szolgálat Országházi Gyermekkarácsonyának mûsorát a Parlamentben 2019. december 14-én. A rendezvényre nyolcszáz hátrányos helyzetû, nehéz anyagi körülmények között élõ általános iskolás gyermeket hívtak meg Magyarországról és határon túli, magyarok lakta településekrõl. MTI/Kovács Tamás

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és támogatói idén háromszáz hátrányos helyzetű gyermek karácsonyát teszik szebbé ajándékaikkal.

Mivel a Mindenki Karácsonya elnevezésű jótékonysági esemény idén elmarad, az NGYSZ és támogatói – a Westend Bevásárlóközpont, az OTP Bank és a SPAR Magyarország – az erre az alkalomra felajánlott ajándékokat a Burattino Hátrányos Helyzetűeket Segítő Iskolaalapítványnak, a Wesley János Óvoda, Általános Iskola, Szakközépiskola, Szakgimnázium és Gimnáziumnak, valamint az Oltalom Karitatív Egyesületnek juttatja el – közölte az NGYSZ.

Borítókép: Gyerekek nézik az Országgyűlés és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Országházi Gyermekkarácsonyának műsorát a Parlamentben 2019. december 14-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!