Kísértés mesterfokon

2017.09.22. 17:28

A rúzsozás aranyszabályai

Az ajkak hangsúlyozásával csábító hatást érhet el, de nem mindegy, milyen terméket választ és hogyan használja azokat.

Hot Beautiful Portrait Glamour Seductive Woman

Különös termék a rúzs. Apró, mégis luxust sugároz és elképesztő önbizalommal ajándékozhatja meg viselőjét.

A drogériák tengernyi választékában azonban könnyű elveszni: a csábító ajakfestékek ugyanis számtalan hívogató színben és formában sorakoznak a polcokon. A Fanny magazin tippjeivel azonban könnyebb lesz a választás, és remélhetőleg a használatuk is.

Tartós színek

A tökéletes hatás érdekében az ajkaknak száraznak és zsírmentesnek kell lenniük, ezért alapozásként tegyen rájuk egy kevés átlátszó púdert. Ezután vigye fel a kiválasztott rúzst, majd egy papír zsebkendővel itassa fel a felesleget. Végezetül még egy rétegben kenje át az ajkait, vagy szájfénnyel biztosítsa a ragyogást. Az extrahosszú tartósságért átlátszó fixálópúdert is felvihet utolsó lépésként.

A forma

A kontúrceruza igazi csodaszer, tetszőlegesen módosíthatja vele az ajkak formáját. Vékonyítani szeretné őket? Akkor a szájszélen belül húzza meg a vonalat, és ugyanolyan árnyalatú rúzst válasszon. Ha teltebb ajkakra vágyik, akkor a szájszélen kívül rajzolja meg a vonalat. Tovább erősítheti a hatást, ha az ajkak közepét egy kevés szájfénnyel hangsúlyozza.

Divatos árnyalatok

A természetes hatású smink nagyon elegáns, és minden alkalomhoz illik – ráadásul a púderes bézs és a világos rózsaszín közötti tónusok, akárcsak a bronz árnyalatai, minden nőnek jól állnak. A neonszínek, mint a pink és a narancs, inkább a bátrakon mutatnak jól, ha ilyet választana, fontos az erőteljes bőr- és hajszín, különben túlzottan sápasztanák az említett színek. Az idei ősszel a mélybordótól kezdve a téglavörösön át a nugátbarnáig az erőteljes színek hódítanak. A legfontosabb persze az, hogy jól érezze magát az elkészült sminkben!

Matt vagy fényes?

Mindkettő divatos, öné a választás joga! A vékony ajkúaknak előnyös a csillogó szájfény, a matt rúzsok pedig izgalmassá teszik a telt ajkakat.

Vigyázat!

A rúzs fantasztikus kisugárzást képes biztosítani: szexi és elegáns nőt varázsol a viselőjéből. Ám vigyázat, mert a rosszul megválasztott termék sápadttá és öreggé is teheti! Válasszon a haj- és bőrszínének megfelelőt, olyat, amely valóban a legelőnyösebb oldalát emeli ki.

Borítókép: Max Pixel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!