évnyitó-farsangoló

2019.02.20. 18:10

A szépkorú vándorlók csak ritkán állnak meg

Steinbach Zsolt

Fotó: Shutterstock illusztráció

Nemigen van megállás a tolnai Vándorló Szépkorúak Baráti Körében. Az egyik legaktívabb tolnai civil szervezet nemrég tartotta évnyitó-farsangoló rendezvényét, 77 résztvevővel. Köztük szekszárdi, fácánkerti és sióagárdi vendégekkel. Összejöveteleik, programjaik a test, a lélek és a szellem épülését is szolgálják. Az évnyitón is így volt, ebéd után verses, zenés műsor következett, amelyben két tagjuk, két tolnai zeneiskolás növendék és a baráti kör vegyes kara működött közre.

Zsinka János, az egyesület vezetője a tavalyi évet foglalta össze, Tóthné Pintér Julianna az idei programtervet ismertette, amely ezúttal is igen változatos lesz. Terveznek kirándulást Györkönybe, Kölesd környékére, majálisoznak és disznót vágnak Murgán, emellett három napos al-dunai túrán is részt vesznek. De rendeznek kiállítást tagjaik kézimunkáiból, és nyílt egészségnapot szerveznek, fiatal – köztük tolnai – orvosok előadásaival.

Az évnyitó rendezvény remek hangulatú farsangi bállal zárult, amelyre többen jelmezbe öltöztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában