szórakozás

2021.06.18. 07:13

Amikor a férfiak focilázban égnek

Június 11-én kezdetét vette a több helyszínen, több országban megrendezett labdarúgó-Európa-bajnokság.

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Eláruljuk, hogy miért hasznos, ha az ön családjában is minden férfi a képernyőt bámulja, és persze tippeket adunk arra is, mivel töltse a szabadidejét – írja legutóbbi számában a Vasárnap Reggel című hétvégi magazin.

  • Örüljön annak, hogy a meccsek alatt üresek az utcák, és nincs dugó, így munka után gyorsan odaér a rég látott barátnőkkel vagy ismerősökkel való találkozókra. Azokkal a rokonokkal is érdemes összefutni, akiket a párja nem kedvel, most legalább nem kell gondolkodnia a kifogásokon, hogy miért nem tart önnel. Ha azonban Budapesten játszik valamelyik válogatott, akkor a mérkőzés előtt és után dugókra, tumultusra számíthat.
  • Nem kell hazarohannia, hogy meleg vacsorát készítsen a párjának: elég, ha van otthon elég sör és csipsz.
  • Vegye elő a régóta halogatott, kellemetlen tennivalók listáját, és minden héten pipáljon ki legalább egy tételt – kivéve a porszívózást!
  • Most végre felszámolhatja az éjjeliszekrényén tornyosuló könyvkupacot. Jó időben egy kis napozással is összekötheti az olvasgatást.
  • Egyedülállóként kifejezetten ajánlott ellátogatnia egy-két szabadtéri, kivetítős szurkolásra, aztán a meccsek után lehet ismerkedni!
  • Férjét is meglepheti, ha egy-egy izgalmas meccsnél – pl. a magyar válogatott mérkőzését – odaül mellé, és közösen szurkolnak. A férfiak ugyanis kifejezetten értékelik, ha párjuk is kedveli a hobbijukat.
  • Borítókép: Illusztrációfotó

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!