szépségverseny

2019.09.23. 20:00

Elindult a Tündérszépek 2020, jelentkezz Te is most azonnal!

TEOL/BAMA

Fotó: Mártonfai Dénes

A nyár óta tartó előkészítő munka után hétfőn Horváth Ágnes portfóliójának bemutatásával vette kezdetét a szépségversenyünk legújabb felvonása, melynek során először a megye legszebb lányát keressük, majd a régió és az ország legszebbjét is megtaláljuk 2020 januárjában.

A Tündérszépek 2020 Tolna megyei fordulójában mostantól nap mint nap bemutatunk egy-egy itt élő, tanuló vagy innen származó szépséget, akik közül négy lány (a három legszebb a zsűri szavazatai alapján, egy lány pedig a közönségszavazás alapján) jut majd be a regionális fordulóba, végül pedig felkészítő tábor és tévéshow-val összekötött országos döntő várja a legszebbeket.

Az előzsűrizés most is tart, még van idő jelentkezni, de érdemes sietni, hiszen a fotózások folyamatosan zajlanak, és bizony szebbnél szebb lányok közül kell kiválasztanunk azt a harmincat, aki esélyt kap, hogy megvalósítsa álmait a szépségversennyel, a helyek pedig rohamosan fogynak.

A dicsőség mellett számtalan nyeremény várja a hölgyeket a Tündérszépeken: már a megyei fordulóban például 50 ezer forintos H&M vásárlási utalvány üti a legszebbnek választott lány markát, de a többi továbbjutó is több tízezer forint értékű utalványt kap. A 10 millió forint összdíjazású versenyen ezek mellett egzotikus utazások, egyéves modellszerződés és egyéves autóhasználat is gazdára talál.

Idén saját képsorozattal is lehet jelentkezni, de akik fotózást kérnek, ingyen megkapják portfóliójukat is, amelyet Mártonfai Dénes fotóriporter készít el a szekszárdi Hotel Meropsban.

A felkészítő táborban a döntőbe jutott lányokról újabb portfólió készül, amelyen stylist és sminkes segíti majd őket igazán ragyogni a kamera előtt. Kocsis Korinna szépségkirálynő mentorként segíti a legszebbeket, s Harsányi Levente tévés műsorvezető szintén a helyszínen lesz.

A lányoknak azt ajánljuk, gyűjtsék a szavazatokat, hiszen egy hölgyet a közönség juttathat tovább. A Tündérszépek a Teol.hu főoldaláról is elérhető felületén szavazhat bárki arra, hogy mennyire is tetszik neki az adott napon bemutatkozó szépség. Egy lányra naponta egy voksot lehet leadni egy Facebook- vagy Google azonosítóval.

Célunk nem csekély: a bonyhádi kötődésű, de Baranyában induló Fábián Evelin tavalyi győzelme után bízunk abban, hogy idén már Tolna megye színeit képviseli majd a végső győztes. Mert mi tudjuk, amit Önök, Ti is tudtok: megyénkben élnek a legszebb lányok!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában