moziajánló

2020.01.09. 10:30

Ezt játsszák a megye mozijai 01.09–15.

Nem tudod eldönteni, mivel töltsd a délutánjaid? Talán tudunk segíteni! Összeszedtük, hogy mit játszanak a következő napokban a megye mozijai, hátha találsz valamit, ami neked is tetszik.

TEOL

Fotó: film.infodb.hu

Szekszárd

Január 9–15. 17 óra

Macskák /Cats/

amerikai-angol musical, vígjáték, dráma, 120 perc, 2019

Szereplők:

Idris Elba – Macavity

Francesca Hayward – Victoria

Rebel Wilson – Jennyanydots

Taylor Swift – Bombalurina

Ian McKellen – Gus

Judi Dench – Old Deuteronomy

Rendező: Tom Hooper

A Macskák meglepő és szenzációs filmes adaptációja Andrew Lloyd Webber közkedvelt musical-sikerének, és T.S.Eliot verseinek a Macskák könyvéből. Az Oscar-díjas rendező, Tom Hooper (A király beszéde, Nyomorultak, A dán lány) lenyűgöző új technológia segítségével alakítja át előadóit, akik az úttörő Wayne McGregor koreográfiáit táncolják el. A történetet Hooper és Lee Hall (Billy Elliot, Hadak útján) adaptálta a mozivászonra.

Január 9–15. 19:30 óra

Tőrbe ejtve /Knives Out/

amerikai krimi-vígjáték, 130 perc, 2019

Szereplők:

Ana de Armas – Marta

Chris Evans – Alex Robinson

Daniel Craig – Benoit Blanc

Jamie Lee Curtis – Linda Robinson

Michael Shannon – Jack Bressler

Toni Collette – Joni

Rendező: Rian Johnson

A milliárdos krimiírót 85. születésnapján holtan találják vidéki villájában. A partit követő napon a tett helyszínére érkezik a híres magándetektív, Benoit Blanc (Daniel Craig), akit egy titokzatos személy bérelt fel a szenzációs bűncselekmény felderítésével. Ahogy a nyomozó elkezdi felgöngyölíteni az ügyet, egyre különösebb tiktokra derít fényt. És bár az ünnepségen résztvevő családtagoknak, és a személyzetnek is megdönthetetlen alibije van, mindenkinek alapos indítéka volt a szörnyű tett elkövetésére. A vidéki magányban elszigetelt família minden tagja egyre kétségbeesettebben bizonygatja saját igazát, de Benoit Blanc egy meglepő csellel végül mégis tőrbe csalja a gyilkost.

Január 10–12. 15 óra

Jégvarázs 2. /Frozen 2/

amerikai animációs vígjáték, kalandfilm, musical, 103 perc, 2019

Szereplők:

Kristen Bell – Anna (hang)

Jonathan Groff – Kristoff (hang)

Idina Menzel – Elsa (hang)

Josh Gad – Olaf (hang)

Rendező: Chris Buck, Jennifer Lee

Miért született Elza varázserővel? A válasz egyszerre szólítja el a lányt és jelent veszélyt királyságára. Annával, Kristoff-fal, Olaffal és Svennel együtt veszedelmekkel teli utazásra indul, hogy fényt derítsen a titokra. Legutóbb hatalma túl sok volt a világ számára, most azonban mindenki azt reméli, elegendő lesz.


Bölcske

Január 9–12. 16 óra

Shaun, a bárány és a farmonkívüli /Shaun the Sheep Movie: Farmageddon/

angol-amerikai-francia animációs vígjáték, kalandfilm, 86 perc, 2019

Szereplők:

Justin Fletcher – Shaun / Timmy (hang)

Kate Harbour – Timmy anyja (hang)

Andy Nyman – Nuts (hang)

David Holt – Muggins (hang)

Amalia Vitale – Lu-La (hang)

Rendező: Will Becher, Richard Phelan

Shaun, a bárány és barátai boldog mindennapjaikat töltik a farmon, amikor egy váratlan jövevény pottyan közéjük – egyenesen az égből. A nyáj már-már lehetetlen küldetésre vállalkozik: igyekeznek hazajuttatni a meglepő képességekkel teli farmonkívülit, Lu-Lát, mielőtt az ufóvadász ügynökök kaparintanák meg.

Január 9–12. 18 óra

Jexi – Túl okos telefon /Jexi/

amerikai vígjáték, 84 perc, 2019

Szereplők:

Rose Byrne − Jexi (hang)

Adam DeVine − Phil

Alexandra Shipp − Cate

Justin Hartley − Brody

Michael Peña − Kai

Rendező: Jon Lucas, Scott Moore

Phil totális mobilfüggő: reggel munkába menet már a telefonja képernyőjét bújja, az estéit pedig egy tökéletesen megfilterezett poszttal zárja. Hiába van számos haverja a világhálón, valójában se barátja se macskája.

Amikor egy véletlen baleset folytán telefont kell cserélnie, az új modellel egy akaratos mesterséges intelligenciát is kézhez kap, Jexit. A női hangon operáló telefon, egyszerre tanácsadó, asszisztens, és lélekbúvár, és bár minden lehetséges módon megszívatja Philt, mégis sikerül visszaráznia őt az életbe. Ám amikor a srác végre egy barátnőre is szert tesz, és kezdené magát függetleníteni a mobiljától, a felbőszült program egy technikai rémálommá válik…

Január 9–12. 20:30 óra

Terminátor: Sötét végzet /Terminator: Dark Fate/

amerikai akciófilm, kalandfilm, sci-fi, 128 perc, 2019

Szereplők:

Edward Furlong – John Connor

Mackenzie Davis – Grace

Arnold Schwarzenegger – The Terminator

Linda Hamilton – Sarah Connor

Diego Boneta – Miguel Ramos

Rendező: Tim Miller

Linda Hamilton (Sarah Connor) és Arnold Schwarzenegger (T-800) visszatérnek meghatározó szerepükben a Terminátor: Sötét végzetben, amit Tim Miller (Deadpool) rendezett, producerei pedig James Cameron és David Ellison. A Terminator 2: Az ítélet napja eseményei után játszódó Terminátor: Sötét végzet további szereplői Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna és Diego Boneta.

Források: port.hu, mozi.bolcske.hu, szekszardagora.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában