moziajánló

2020.02.13. 10:30

Ezt játsszák a megye mozijai 02.13–19.

Nem tudod eldönteni, mivel töltsd a délutánjaid? Talán tudunk segíteni! Összeszedtük, hogy mit játszanak a következő napokban a megye mozijai, hátha találsz valamit, ami neked is tetszik.

TEOL

Szekszárd

Február 13–16. 15 óra

Mancs őrjárat: Vigyázz, kész, mancs! /Paw Patrol: Ready, Race, Rescue!/

kanadai animációs film, 67 perc, 2019

Szereplők:

Anya Cooke – Sweetie

Isaac Emberson-Heeks – The Whoosh

Lukas Engel – Marshall

Addison Holley – The Cheetah

Kallan Holley – Skye

Rendező: Charles E. Bastien

A kutyusok versenypályát akarnak építeni, hogy élőben is megcsodálhassák kedvenc pilótájukat. Ám amikor példaképük nem tud megjelenni a versenyen, Marshallra hárul a felelősség, hogy kormány mögé üljön. Marshallnak ráadásul nem csak saját bizonytalanságával, hanem egy szélsebes ellenféllel is szembe kell néznie, ha elsőnek szeretne áthaladni a célvonalon.

Fürge minden bátorságát összeszedve a legjobb barátaival, P.B. –vel, a kissé zárkózott jegesmedvével, Lemmyvel, a postázó kelekótya albatroszával, és Jade-del, a sarkvidék legügyesebb, és legcsinosabb szerelőjével felkerekedik, hogy együtt nézzenek szembe a galád Ottóval, és megmentsék a világot a totális káosztól.

Február 13–19. 17 óra

Kisasszonyok /Little Women/

amerikai romantikus dráma, 135 perc, 2019

Szereplők:

Florence Pugh − Amy March

Emma Watson − Meg March

Saoirse Ronan − Jo March

Timothée Chalamet − Theodore 'Laurie' Laurence

Meryl Streep − Aunt March

Rendező: Gyöngyössy Bence

Öt nő magára marad a házban. Az apa a polgárháborúban harcol: négy lánya és a felesége pedig kénytelen férfi nélkül boldogulni. Nem hajlandóak elfogadni azt, amit a világ kínál nekik: szabadabbak, önállóbbak, bátrabbak kortársaiknál. A négy lány, Jo, Amy, Beth és Meg együtt nő fel: reménykednek, csalódnak, tanulnak… és persze szeretnek – és közben felnőtté válnak.

Február 13–19. 20 óra

Árok /Underwater/

amerikai akcióthriller, dráma, 95 perc, 2020

Szereplők: Kristen Stewart, T.J. Miller, Vincent Cassel

Rendező: William Eubank

Egy mélytengeri kutatóbázis személyzete a túlélésért kénytelen küzdeni, miután földrengés rázza meg laboratóriumukat.

 

 

[embed]]


Bölcske

Február 13–16. 16 óra

Kémesítve /Spies in Disguise/

amerikai animációs kalandfilm, akciófilm, 102 perc, 2019

Szereplők:

Karen Gillan − Eyes (hang)

Ben Mendelsohn − Killian (hang)

Will Smith − Lance Sterling (hang)

Tom Holland − Walter Beckett (hang)

Rendező: Nick Bruno, Troy Quane

Lance Sterling igazi szuperkém, aki nem is különbözhetne jobban a feltaláló Walter Beckett-től. Lance laza, magabiztos és megnyerő. Walter viszont… nem az. Ám amit Walter nélkülöz társasági emberként, jócskán bepótol eszével és találékonyságával: irtó menő kütyüket készít, amiket Lance világmentő akcióin hasznosít. Mikor az események váratlan fordulatot vesznek, Walter és Lance teljesen új módon kénytelen egymásra támaszkodni. S ha ez a furcsa pár nem lesz képes csapatként dolgozni, az egész világot veszély fenyegeti.

Február 13–16. 18 óra

Jumanji – A következő szint /Jumanji: The Next Level/

amerikai családi kalandfilm, 114 perc, 2019

Szereplők:

Karen Gillan − Martha

Dwayne Johnson − Eddie

Kevin Hart − Mouse Finbar

Jack Black − Bethany

Rendező: Jake Kasdan

A játék, amely beszippantja fantáziavilágába a játékosait, még működik. A régi barátok akaratuk ellenére visszakerülnek a következő pályára… de a felállás már egészen más, mint legutóbb.

Miután Spencert beszippantja a program, három régi haverja természetesen kötelességének érzi, hogy megpróbálja kimenteni. Azt hiszik, az ismerős terepen könnyen boldogulnak majd, de nem számolnak vele, hogy néhány új játékos mindent megváltoztathat. Spencer nagyapja (Danny DeVito) és annak nyugdíjas haverja (Danny Glover) is követi őket. Az avatárok (Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart és Karen Gillan) összekeverednek, a tétek nőnek, a dzsungel helyett behavazott hegyeken és forró sivatagban kell megoldaniuk a feladatot, ráadásul már a startvonalnál kiderül: ezúttal egy játékos nem kerülhet ki élve Jumanjiból…

[embed]]

Február 13–16. 20:30 óra

Botrány /Bombshell/

kanadai-amerikai életrajzi dráma, 108 perc, 2019

Szereplők:

Margot Robbie − Kayla Pospisil

Charlize Theron − Megyn Kelly

Nicole Kidman − Gretchen Carlson

John Lithgow − Roger Ailes

Rendező: Jay Roach

Roger Ailes (John Lithgow) az Egyesült Államok egyik legbefolyásosabb médiabirodalmának vezetője, a FOX News hírcsatorna alapítója nem válogatott az eszközökben, legyen szó egy szaftos sztoriról, vagy a női alkalmazottak megalázásáról. A hírhedt mogul hatalma egy pillanat alatt összedőlni látszott, amikor Gretchen Carlson (Nicole Kidman), a csatorna egykori műsorvezetője szexuális zaklatás vádjával beperelte őt. Az eddig hallgatásba burkolózott nők, köztük a népszerű riporter, Megyn Kelly (Charlize Theron) is nyilvánosságra hozta, hogy a csatorna igazgatója többször inzultálta őt. A botrány egyre nagyobb méreteket öltött, ami Alies bukásához vezetett.

 

[embed]]

Források: port.hu, mozi.bolcske.hu, szekszardagora.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában