Lakberendezés

2020.07.01. 13:26

Melyik a kedvenc helyisége otthon? Ezt árulja el a személyiségéről

Igyekszünk megfelelően berendezni lakásunkat, ám mindenkinek van egy kedvenc helye, ahol a legjobban érzi magát. Milyen lehet a személyisége a különféle helyiségek rajongóinak? Segítünk megfejteni – olvasható a Vasárnap Reggel legutóbbi számában.

Forrás: Shutterstock

Konyha

Ha leginkább a konyhában szeret tartózkodni, akkor egyszerűen látja a világot. Az ízletes ételek, a sütés-főzés fontosabb önnek, mint a közösségi média böngészése. Elképzelhető, a bútorai nem illenek egymáshoz, de mindez egy cseppet sem érdekli – fő, hogy kényelmesek legyenek!

Hálószoba

Ez a helyiség a meghitt magányt, a romantikus párkapcsolatot szimbolizálja. Nyugtató hatású színeket használ, és a kislámpán kívül minden fényforrást az ágytól távol helyez el, hogy fényükkel ne zavarják a pihenést.

Fürdő

Önnek fontos a saját külseje, ha legszívesebben itt tölti az idejét. Kényelmes kád, zuhanyzó, egy szekrény, esetleg polcok és természetesen egy nagy falitükör a helyiség főbb berendezési tárgyai. Kiemelt szerep jut a szépségápolási kellékeknek, nem meglepő, ha külön szekrénykét tart fent a körömlakkoknak.

Nappali

Egyetlen helyiség sincs annyira kitéve a vendégek fürkésző pillantásainak, mint ez. Ha itt érzi magát a legjobban, akkor ön az élet minden területén merész, nem esik kétségbe egy nem várt látogató miatt. A szoba rendezett, letisztult és lakályos, az ablakban és a padlón pedig nagy eséllyel pompáznak cserepes virágok.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!