Ország-világ

2020.08.14. 09:54

Nagycsaládban élő gyermekek számára gyűjtenek tanszereket (videó)

Legalább 1300 családnak szeretne segíteni a Nagycsaládosok Országos Egyesülete.

Budapest, 2018. augusztus 27. Vincze Krisztina, a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) tagja gyerekeivel az Auchan áruházlánc és a NOE Vásárolj eggyel több iskolaszert! címû akcióján a Budaörsi Auchan áruházban 2018. augusztus 27-én. Az akció célja, hogy tanszereket, iskolaszereket gyûjtsenek olyan nagycsaládosok számára, akiknek ez komoly segítséget jelent. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

A szeptember 1-jéig tartó gyűjtésre Novák Katalin család- és ifjúságügyi államtitkár hívta fel a figyelmet közösségi oldalán, közzétéve a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) erről szóló videóját.

Tavaly 1300 családnak mintegy 45 ezer 500 darab tanszerrel tudott segíteni az egyesület, azt remélik, hogy a gyűjtés ebben az évben is hasonló eredménnyel zárul.

A NOE az Auchan áruházlánccal működik együtt: a jótékonysági akcióhoz így bárki hozzájárulhat, aki augusztus 1. és szeptember 11. között tanszert vásárol valamelyik Auchan áruházban, és leadja azt az áruház területén elhelyezett gyűjtőponton.

Borítókép: Vincze Krisztina, a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) tagja gyerekeivel az Auchan áruházlánc és a NOE Vásárolj eggyel több iskolaszert! című akcióján a budaörsi Auchan áruházban egy korábbi gyűjtés alkalmával

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!