Családvarázs

2019.11.20. 09:33

Őszintén mesélt második terhességéről Kulcsár Edina (videó)

A szépségkirálynő nemsokára egy kislánynak ad életet.

Forrás: Családvarázs

Pontosan egy évvel ezelőtt beszélt a Családvarázsnak újszülött kisfiáról Kulcsár Edina szépségkirálynő és férje Szabó András „Csuti”. Most ismét kamera elé álltak, hogy második gyermekük érkezéséről meséljenek.

Nem voltak felkészülve a második terhességre Kulcsár Edináék, akik szerint jövőre már nem biztos, hogy a harmadikról beszélgetnek majd. Bár semmit nem tettek az ellen, hogy második gyermekük megfoganjon, mégis váratlanul érte őket a várandósság, hiszen annak idején az elsőszülött Medox is nehezebben fogant. A pár öröme ennek ellenére óriási: szerencsésnek érzik magukat, mert tudják és látják, hogy nem csak a körülöttük élő emberek, hanem az országban egyre több nő küzd a teherbeeséssel.

Edina második várandóssága teljesen más, mint az előző, egy kicsivel talán nehezebb, ugyanis nagyon sokat fáj a feje – ez nagyon megviseli őt.

A szépségkirálynő életében először élt át migrénes fejfájást olyannyira, hogy a beszéd is megerőltető volt számára. Párjával egyébként úgy látják, hogy ami egy gyerekkel nehéz volt, az kettővel még nehezebb lesz, de igyekeznek úgy alakítani az életüket, hogy az a kicsiknek a legjobb legyen.

A házaspár a mindennapokban nagyon sokat tanul egymástól.

Csuti például a család fontosságát és jelentőségét Edinától tanulta, míg Edina roppant hálás és szerencsésnek érzi magát azért, amiért férje ekkora odaadással van iránta, valamint a terhesség és a gyermeknevelés iránt.

A sportos apuka őszintén mesélt arról, hogy kisfia életében ő szeretne lenni az a személy, akivel Medox a férfidolgokat meg tudja majd beszélni, és aki – feleségével együtt – felkészíti majd az életre. Azt gondolja, ha mindez megvalósul, akkor neki ez volt a szerepe ezen a bolygón.

„Az apaság elképesztően menő dolog, és nagyon nagy felelősség úgy valakinek a mindennapjait kezelni, menedzselni, felügyelni, hogy megpróbáld mindenre felkészíteni, mire ő felnőtt lesz.”

– tette hozzá Csuti.

A szépségkirálynő roppant büszke a már egy éves fiára, Medoxra, aki nap mint nap nem csak tanul, hanem tanítja is a szüleit, például azzal, hogy mindenben meglátja a szépet, és a legapróbb dolognak is szívrepesve tud örülni.

Borítókép: Kulcsár Edina és férje, Szabó András „Csuti”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!