Gasztronómia

2017.07.04. 14:57

S. O. S. villámdiéta

Ha kicsit szorítja a nadrág, vagy szeretne laposabb hassal strandolni, érdemes kipróbálnia az alábbi rövid programot.

Mediaworks

A Fanny Extra Nyár magazin egynapos zöldségprogramja segíthet abban, hogy ne szorítsa a nadrág, vagy hogy ne kelljen behúznia a hasát a vízparton.

Reggeli: zöldséglémix

Keverjünk össze 100 milliliter sárgarépalevet 200 milliliter paradicsomlével, és kortyolgassuk el. Együnk meg mellé négy-öt szem mandulát.

Ebéd: párolt zöldségek túrókrémmel

Mossunk meg és daraboljunk fel 150 gramm sárgarépát, egy db cukkinit és fél szál póréhagymát. Az egészet pirítsuk meg egy evőkanál olívaolajon, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Adjunk hozzá kevés vizet, és lefedve pároljuk puhára. Közben keverjünk krémesre 50 gramm zsírszegény túrót, egy evőkanál joghurtot, egy teáskanál citromlevet és negyed darab lereszelt, kinyomkodott kígyóuborkát. Ízesítsük borssal, zöld fűszerekkel, és ezt tálaljuk a zöldségek mellé.

Vacsora: zöldségleves

Tisztítsunk meg, majd daraboljunk fel egy csomónyi leveszöldséget (sárgarépa, fehérgyökér, zeller). Három-négy evőkanál mirelit zöldborsóval együtt pirítsuk meg egy evőkanál olívaolajon, majd öntsük fel 400 milliliter vízzel. Adjunk hozzá egy darab zöldségleveskockát, borsozzuk meg, szórjunk bele aprított petrezselyemzöldet, és főzzük puhára a zöldségeket.

További nyári villámdiétákat, valamint divat- és szépségtippeket, csodás recepteket és tizenhat oldalas rejtvénymellékletet talál a Fanny Extra Nyár magazinban.

Keresse a Fanny Extra Nyár magazint az újságárusoknál!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!