Nemzetközi előjáték

2017.08.04. 16:10

Szex a világ körül

Ma már utazás nélkül, akár Budapesten vagy a Balaton partján is könnyedén összefuthatunk egy-egy vonzó külföldivel. Nézze meg, melyik nemzet fiától mire számíthat az ágyban!

Japán

Állítólag évente csak 48-szor használják az ágyat alváson kívül másra is, és a szex akkor is csak alig 16 percig tart – ezzel a szintidővel ők a világ sereghajtói.

Oroszország

Egy országban, ahol szinte a csapból is vodka folyik, nem meglepő, hogy a férfiak 71%-a nyíltan bevallotta: csak… khm!... némi filmes rásegítéssel tudja feléleszteni a lelkesedését.

Svédország

Egy kutatás szerint a svédek 78%-a unalmasnak tartja a monogám kapcsolatot – így könnyen kiderülhet, hogy kalandunk alanya nem független.

Németország

Az előjáték rekorderei saját bevallásuk szerint átlagosan 22,5 percet töltenek a „bemelegítéssel”. Egy másik felmérés szerint e nemzet férfi tagjai a legrosszabb szeretők a világon, akik a testszagukkal messzire üldözik a hölgyeket.

USA

Szégyenlős népség az amerikai: 64%-uk ha szexre kerül a sor, leoltja a lámpát.

Franciaország

Bár azt gondolnánk, hogy a franciák az ágyban is igazi ínyencek, 50%-uk még csak a hagyományos misszionárius pózban csinálta.

Anglia

Különleges vagy nyilvános helyszínek? Miért is ne?! Egy angollal akár egy parkban, egy próbafülkében vagy a strandon is kipróbálhatja.

Mexikó

Nem kell azon agyalnia, mivel tehetné boldoggá mexikói partnerét, az itt élők 80%-a bátran beszél szexuális vágyairól… átlagosan 45 perces együttléteikkel ráadásul a legkomótosabb szeretők díja is az övék!

Nigéria

Irigységgel gondolunk a nigériaiakra, akiknek 67–80%-a vallotta azt, hogy a szexuális élete nem is lehetne jobb.

Görögország

Egy szeretkezés alatt legalább hat alkalommal változtatnak pozitúrát – ez egy újabb világrekord a kutatások listáján! Egy másik felmérés szerint a nemzet képviselői különösen szeretik masszázzsal bevezetni az akciót.

Brazília

A dél-amerikai ország képviselőinek 77%-a odavan az orális szexért.

Ausztria

Egy kutatás során kiderült, hogy a világon az osztrák férfiaknak van a legtöbb szexuális partnerük életük során. Mendemondák szerint olyan dolgokra vágynak, amelyek egy átlagember számára igencsak bizarrnak tűnik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!